SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Maria Sharapova îşi află soarta peste o lună

Maria Sharapova îşi află soarta peste o lună

conferinta maria sharapova
conferinta maria sharapova
Maria Sharapova

TAS a anunţat că va da un verdict în prima săptămână a lunii octombrie la apelul înaintat de Maria Sharapova faţă de decizia ITF de a o suspenda doi ani pentru folosirea de substanţe interzise.

Maria Sharapova a fost suspendată de către Federaţia Internaţională de Tenis doi ani, după ce a fost depistată pozitiv cu meldonium, la Australian Open. Decizia a fost luată la 8 iunie, dar suspendarea a intrat în vigoare de la 26 ianuarie 2016, când ea a fost supusă controlului antidoping.Evident, Maria Sharapova a contestat la TAS această decizie. Culmea, atât ea cât şi ITF au cerut amânarea judecării apelului, programată iniţial la 18 iulie, pentru a permite celor două părţi să pregătească mai bine susţinerea cauzelor. Ea speră ca suspendarea să-i fie erdusă măcar la un an, ceea ce ar însemna ca anul viitor, după Australian Open, să poată reveni.

loading…


Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close