SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Florin Mergea > POZA ZILEI, 12 septembrie 2016: Daiana şi Florin Mergea serbează 7 ani de căsătorie în Grecia

POZA ZILEI, 12 septembrie 2016: Daiana şi Florin Mergea serbează 7 ani de căsătorie în Grecia

daiana florin mergea

daiana florin mergea
Florin si Daiana Mergea, in vacanţa din Grecia

Florin şi Daiana Mergea petrec câteva zile de vis în Grecia, de unde mi-au trimis şi poza de mai sus.

Accidentat la picior înaintea US Open, Florin Mergea este nevoit să stea pe bară aproape patru sau cinci săptămâni. Momentul a venit perfect pentru ca tenismenul nostru să plece într-o vacanţă alături de soţia lui, Daiana. Au ales o insulă din Grecia de care sunt legaţi sentimental, iar totul a fost foarte atent planificat.

Florin şi Daiana au plecat de ieri în vacanţă special pentru ca ziua de 12 septembrie să-i găsească pe acea insulă grecească de care îi leagă o mulţime de amintiri. Mai precis, acolo au făcut, acum 10 ani, prima lor vacanţă de vară împreună! Iar azi, tot acolo, au aniversat 7 ani de căsătorie! O familie cum aş vrea să fie toate, o familie în care iubirea este cuvântul de ordine. La Mulţi Ani impreună, Florin şi Daiana!

În ceea ce priveşte starea de sănătate a lui Florin, acesta se simte acum mult mai bine. El are zile în care piciorul nu îl mai doare, ceea ce înseamnă că recuperarea se face conform planului.

loading…


Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close