SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Serena Williams, detronată după 186 de săptămâni. Angelique Kerber va fi de luni noul lider mondial

Serena Williams, detronată după 186 de săptămâni. Angelique Kerber va fi de luni noul lider mondial

angelique kerber
angelique kerber
Angelique Kerber

Am trăit să o vedem și pe asta. Serena Williams nu va mai fi lider mondial WTA! În locul ei, pe primul loc al lumii, va fi nemțoaica Angelique Kerber.

Serena Williams a fost eliminată în semifinalele US Open, fiind învinsă cu scorul de 6-2, 7-6 de Karolina Pliskova, din Cehia. Astfel, ea a pierdut și primul loc în clasamentul mondial, pe care l-a ocupat în ultimele 186 de săptămâni! Adică din 18 februarie 2013.

Noul lider mondial va fi nemțoaica Angelique Kerber, care devine prima jucătoare din țara ei, după Steffi Graf, lider WTA. “Este un sentiment incredibil, mereu a fost visul meu să fiu numărul 1 mondial, dar am încercat să nu mă gândesc prea mult la asta în ultimele săptămâni. Este o seară pe care nu o voi uita curând. Să fiu a doua germană număr 1 mondial după Steffi Graf este un mare motiv de mândrie. Sâmbătă joc a treia finală de Grand Slam în acest sezon, aşa că nu am niciun motiv să schimb ceva. Am încredere în mine şi în jocul meu”, a declarat Kerber, care are 28 de ani.

Kerber a și câștigat aseară, în semifinalele de la US Open, învingând-o cu 6-4, 6-3 pe daneza Caroline Wozniacki.

loading…


CITEȘTE ȘI:  STIRILE ZILEI, 19 decembrie 2016: Mardy Fish și Andy Roddick ar putea reveni în activitate

Leave a Reply

Top