SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Simona Halep, după calificarea în optimi: ”Nu am jucat cel mai bun tenis, dar am luptat până la final”

Simona Halep, după calificarea în optimi: ”Nu am jucat cel mai bun tenis, dar am luptat până la final”

halep simona us open
halep simona us open
Simona Halep

Simona Halep s-a calificat azi în optimile de finală la US Open și la finalul meciului câștigat cu 6-1, 2-6, 6-4 în fața Timeei Babos a recunoscut că a avut parte de o confruntare foarte dificilă.

“A fost un meci greu, ea a jucat incredibil începând din al doilea set, apoi a avut 3-1 în decisiv şi nu ştiu cum am revenit. Nu am jucat cel mai bun tenis, dar am luptat până la final pentru fiecare minge. Am făcut tot ce am putut azi şi mă bucur că am putut termina acest meci în stilul meu. A fost greu din punct de vedere emoţional în final, au fost momente dificile pentru mine, dar am revenit de la 40-15. Mă simt mai bine, mai puternică din punct de vedere psihic, simt că sunt într-o formă foarte bună acum, îmi simt picioarele şi vreau să dau tot ce este mai bun când intru pe teren. Am avut ceva probleme de sănătate ieri şi azi dimineaţă, mi s-a blocat spatele, dar îi mulţumesc fizioterapeutului că a reuşit să mă facă aptă de joc. Nu m-am mişcat cu uşurinţă, am făcut tot ce am putut. Sunt mulţumită de modul în care am luptat”, a declarat Halep, la interviul de pe teren.În ceea ce o priveşte pe viitoarea sa adversară, Carla Suarez Navarro, Halep a spus că se aşteaptă din nou la o întâlnire dificilă cu sportivă pe care o cunoaşte bine.

Am jucat mereu partide dificile cu ea, o cunosc destul de bine. Mă aştept la un meci greu, sunt optimile de finală şi toate partidele sunt dificile la un Grand Slam. Voi încerca să dau totul şi să câştig dacă pot”, a precizat jucătoarea română.

loading…


Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close