SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Simona Halep la revenirea în țară: ”Nu este o surpriză că Serena Williams a pierdut primul loc”

Simona Halep la revenirea în țară: ”Nu este o surpriză că Serena Williams a pierdut primul loc”

simona halep us open
simona halep us open
Simona Halep

Simona Halep a revenit în țară pentru câteva zile. Ea s-a oprit în sferturi la US Open și spune că își va lua o scurtă vacanță după aproape cinci săptămâni petrecute în SUA.

Am jucat cel mai bun tenis al meu! Am avut o şansă cu Serena, am fructificat-o, dar a doua nu a mai apărut. Nu mă aşteptam ca ea să piardă cu Pliskova. Mă bucur pentru Pliskova şi sper să câştige US Open”, a spus Simona Halep.Jucătoarea noastră a spus că se aștepta ca Angelique Kerber să devină lider mondial. ”Nu este o surpriză că Serena Williams a pierdut primul loc, la cum a jucat Kerber eu cred că spre asta ne îndreptam. Eu le-am învins pe amândouă, atât pe Pliskova, cât şi pe Kerber, dar ele joacă acum finala, eu sunt acasă, aşa că trebuie să mai progresez”, a mai spus Simona.

Ea a dezvăluit, tot la Digisport, și ce urmează în programul ei: ”Urmează o vacanţă, iar apoi deplasarea lungă din Asia“, a spus Halep. Următorul turneu al Simonei va fi cel de la Tokyo, care va începe la 19 septembrie.

vola.ro

loading…


Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close