SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > US Open: S-a stabilit ora meciului Simona Halep – Serena Williams. Va deschide reuniunea de seară, miercuri

US Open: S-a stabilit ora meciului Simona Halep – Serena Williams. Va deschide reuniunea de seară, miercuri

simona halep miami serena williams
simona halep miami serena williams
Simona Halep si Serena Williams la finalul meciului de la Miami

Organizatorii US Open au decis când se va juca meciul dintre Serena Williams și Simona Halep, din sferturile de finală ale competiției americane.

Așa cum era de așteptat, meciul dintre Serena Williams și Simona Halep a fost programat în sesiunea de seară. Nu doar pentru că toți americanii vor să o vadă pe Serena – biletele la finala feminină s-au epuizat cu mult înaintea celor pentru finala masculină tocmai pentru a fi siguri că nu ratează un eventual succes al americancei – dar și pentru că este cu adevărat cel mai interesant meci al sferturilor feminine.Ca să nu o mai lungesc prea mult, partida dintre Serena Williams și Simona Halep va începe miercuri la ora locală 19.00, adică joi, la ora 2.00 dimineațam, conform orei României. Meciul e programat, evident, pe arena Arthur Ashe, așa că nu vom avea surprize legate de amânări. Partida va fi în direct pe Eurosport.

AICI vedeți întreg programul zilei de miercuri de la US Open.

(P) Doar azi, 6 septembrie, aveți 20% reducere la orice bilet achiziționat la Wizz Air de pe vola.ro. AICI puteți vedea oferta lor.

loading…


CITEȘTE ȘI:  WTA St. Petersburg 2017 - Simona Halep după calificarea în sferturi: "Mă simt pregătită să joc". Iată cu cine va juca în continuare

Leave a Reply

Top