ȘTIRILE ZILEI, 6 octombrie 2016: Andy Murray, la ora confesiunilor: a fost hărțuit de o cameristă

andy murray trofeu wimbledon gala

Andy Murray cu trofeul de la Wimbledon

Iată câteva dintre cele mai interesante știri ale ultimelor zile din tenisul mondial.

1. Andy Murray a fost hărțuit de o cameristă. Andy Murray este unul dintre sportivii care nu se teme să spună ce gândesc. Și nici să povestească ce li se întâmplă în afara terenului. El a povestit cum a fost hărțuit de o cameristă. Și nu într-un singur hotel, căci a întâlnit-o în mai multe hoteluri din Europa. ”Dimineața, când eram încă adormit, am găsit-o stând pe pat și mângâindu-mă pe mână. Eram la un hotel din Europa. Apoi, am mai văzut-o la hotelurile la care am stat în Rotterdam și Barcelona. Nu știu dacă era chiar cameristă sau un fan ceva mai exaltat, dar sigur a fost foarte ciudat”, a mărturisit Murray.2. Novak Djokovic s-a întors la origini, la Kapaonika. Sârbul Novak Djokovic se pare că trece printr-o perioadă ceva mai dificilă din punct de vedere emoțional, așa că a revenit la origini pentru a-și recăpăta energia pozitivă. El a vizitat localitatea Kapaonika, de fapt o stațiune de schi din Serbia unde el a crescut, a făcut primii pași în tenis, iar familia lui a deschis prima pizzerie. Evident, imaginile arată un Nole emoționat și cuprins de melancolia locurilor care i-au marcat copilăria și poate i-au salvat chiar viața în timpul războiului.

3. Andy Murray nu are carnet de conducere. V-am spus că Andy Murray spune tot dacă e lăsat să vorbească. Mie îmi place foarte mult felul lui de a fi. În pulus, aflu mereu lucruri noi. De exemplu, în ultimul interviu, a recunoscut că cea mai mare achiziție a lui a fost un apartament imens în Londra, în care locuiește acum alături de iubita lui. Apartamentul ”l-a asortat” cu un Range Rover care i-a plăcut din prima dar pe care nu îl poate conduce! ”Am dat ultima oară examen pentru permisul de conducere când aveam 22 de ani, l-am picat, și de atunci nu am mai dat. Dar nu-mi fac probleme, căci Kim conduce foarte bine”, a mai spus Andy.

4. Nick Kyrgios și Daria Gavrilova vor juca la Cupa Hopman. Campionii ediției din acest an a Cupei Hopman, australienii Nick Kyrgios și Daria Gavrilova, au anunțat, spre bucuria gazdelor, că își vor apăra trofeul și la ediția din anul viitor. Ceea ce e foarte bine pentru vânzarea de bilete și, desigur, pentru tenisul spectacol.

5. Radwanska și Pliskova s-au calificat la Turneul Campioanelor. Probabil că știți deja, dar îmi fac datoria să vă anunț și aici. Agnieszka Radwanska și Karolina Pliskova s-au calificat la Turneul Campioanelor, ducând la 5 numărul jucătoarelor care sunt sigure că juca la Singapore. Angelique Kerber, Serena Williams și Simona Halep erau deja calificate. Turneul Campioanelor are loc în ultima săptămână a lunii octombrie.

loading…


About Andrei Constantinescu