SUNTETI AICI
ACASA > Competitii echipe > Ilie Năstase, noul căpitan nejucător al echipei de Fed Cup a României!

Ilie Năstase, noul căpitan nejucător al echipei de Fed Cup a României!

simona halep ilie nastase stejarii
simona halep ilie nastase stejarii
Simona Halep si Ilie Nastase la Stejarii (foto: Dorin Constanda, Click!)

Mutare surprinzătoare a oficialilor Federației Române de Tenis: l-au numit în funcția de căpitan nejucător pe Ilie Năstase! Postul fusese ocupat până acum de Alina Tecșor.

Știu că părerea mea nu contează, dar nu mă pot abține să nu îmi exprim părerea de rău pentru această mișcare, care a fost făcută doar de dragul imaginii, nu neapărat pentru binele echipei. Alina Tecșor, fostul căpitan nejucător, făcea o treabă foarte bună, le cunoștea pe fete și știa ce și când să le ceară, simțindu-le starea de spirit. Mai mult, pot afirma cu toată tăria – și chiar știu ce spun – ea a fot un factor decisiv în crearea unei echipe puternice, pentru că știa cum să vorbească de fiecare dată cu jucătoarele, stia să le respecte dorintele, stia să le asigure un conform psihic fără de care performanta în tenis nu e posibilă. Să nu uităm că Alina Tecșor a fost cea care a permis ca fiecare jucătoare să vină cu antrenorul personal la lot, tocmai pentru a nu scoate fetele din starea de concurs și de concentrare necesare unei confruntări dificile.

Conform oficialilor FRT, Tecșor va rămâne în funcția de antrenor al echipei și sper să nu fie doar o declarație de complezență a celor de la Federația Română de Tenis, pentru că echipa are nevoie de ea.

Această mutare face parte din noul plan al FRT de a concentra toate valorile tenisului românesc în jurul acestei echipe, care are şanse reale să revină în Grupa Mondială, şi chiar să câştige Fed Cup“, scrie în comunicatul Federației Române de Tenis.Ilie Năstase va debuta în funcția de căpitan nejucător în meciul cu Belgia, care va avea loc la București, în 11 și 12 februarie. Sper din suflet să fie o mutare în interesul performanței și nu una făcută doar de dragul de a strica ceva bun.

loading…


Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close