SUNTETI AICI
ACASA > Competitii echipe > Meciul România – Belgia, din Fed Cup, va avea loc la Bucureşti, în februarie 2017

Meciul România – Belgia, din Fed Cup, va avea loc la Bucureşti, în februarie 2017

fed cup antrenament echipa romania
fed cup antrenament echipa romania
Echipa Romaniei de Fed Cup

Echipa de Fed Cup a României va reveni la Bucureşti anul viitor.

Fanii tenisului din Capitală le vor putea vedea la lucru pe Simona Halep, Irina Begu, Monica Niculescu şi celelalte componente ale echipei de Fed Cup a României în meciul contra Belgiei, din primul tur al Grupei Mondiale II a Fed Cup. Federaţia Română de Tenis a propus sala Polivalentă drept gazdă a întâlnirii din 11-12 februarie 2016, şi nu sunt motive pentru ca această propunere să fie refuzată de ITF.

Aceasta a fost propunerea noastră şi suntem convinşi că ea va fi acceptată. Am ales Bucureştiul pentru că am promis şi ne dorim ca această echipă a României să joace în cât mai multe oraşe din ţară, pentru a putea fi urmărită de cât mai mulţi fani. Mă bucur că am găsit înţelegere şi sprijin la autorităţile locale pentru ca aecst meci să se desfăşoare la Bucureşti şi vrem să le mulţumim şi pe această cale”, a declarat vicepreşedintele FR Tenis, Razvan Itu, într-un comunicat.

Reprezentanţii ITF sunt aşteptaţi săptamâna viitoare în România, pentru a-şi da acceptul ca Sala Polivalenta din Bucureşti să găzduiască această întâlnire, la 11-12 februarie 2017.

România a retrogradat în al doilea eşalon valoric după ce a fost învinsă la baraj de Germania, cu scorul de 4-1, în luna aprilie. O victorie în meciul cu Belgia, din 11-12 februarie 2017, va aduce România în play-off-ul pentru Grupa Mondială I. O înfrângere anul viitor ar trimite România în barajul pentru menţinerea în Grupa Mondială II.

loading…


Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close