SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Alexandra Cadantu > Monica Niculescu a urcat pe locul 37 în lume după victoria de la Luxembourg. Gabriela Ruse, cel mai bun loc al carierei: 278. Iată româncele din clasamentul mondial

Monica Niculescu a urcat pe locul 37 în lume după victoria de la Luxembourg. Gabriela Ruse, cel mai bun loc al carierei: 278. Iată româncele din clasamentul mondial

monica niculescu trofeu luxembourg
monica niculescu trofeu luxembourg
Monica Niculescu si trofeul cucerit la Luxembourg

Victoria de la Luxembourg i-a adus Monicăi Niculescu un salt de 14 locuri în clasamentul mondial publicat azi. Și Gabriela Ruse este una dintre performerele săptămânii, după ce a jucat finala turneului de 50.000 de dolari de la Joue-Les-Tours.

Monica Niculescu a urcat pe locul 37 în lume, după ce a cucerit titlul la Luxembourg. Ea a făcut, cu acest succes, un salt de 14 poziții și e a treia româncă din clasamentul mondial după Simona Halep, care staționează pe locul 4, și după Irina Begu, care a coborât o poziție, până pe 29. În top 100 o mai avem pe Sorana Cîrstea, care a urcat o poziție și e acum pe 81.

Patricia Țig e cel mai bine clasată româncă din afara Top 100. Ea a urcat 6 locuri și ocupă acum poziția 113 în lume. E urmată de Ana Bogdan, care a urcat pe 119 și care încheie prezențele românești din Top 200 WTA.Între locurile 200 și 300 avem 7 românce. Prima e Andreea Mitu, care a urcat patru poziții și e acum pe 214. E urmată de Irina Bara, care a urcat 7 poziții și e acum pe 243- cel maibun loc al carierei, de Cristina Dinu, care e pe 253 și de Alexandra Dulgheru, care a coborât o poziție, până pe 255. Alexandra Cadanțu a coborât 7 locuri și e pe 276, în vreme ce Gabriela Ruse e performera săptămânii. Ea a urcat nu mai puțin de 56 de poziții, ocupând cel mai bun loc din carieră, 278. Prezențele românești din Top 300 se încheie cu Nicoleta Dascălu, care a urcat un loc și e acum pe 292.

loading…


CITEȘTE ȘI:  Simona Halep, oficial pe locul 3 în clasamentul mondial

Leave a Reply

Top