SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Simona Halep, după eliminarea de la Turneul Campioanelor: ”Turneul acesta a fost un bonus pentru mine”

Simona Halep, după eliminarea de la Turneul Campioanelor: ”Turneul acesta a fost un bonus pentru mine”

simona halep singapore
simona halep singapore
Simona Halep

Simona Halep a părăsit azi Turneul Campioanelor după o înfrângere în două seturi în fața slovacei Dominika Cibulkova, iar la conferința de presă a încercat să le explice ziariștilor ce s-a întâmplat în timpul meciului.

”Genunchiul este ok, nu vreau să vorbesc de el. Cred că ea a jucat bine cu lovitura de dreapta, a dominat meciul. Cred că ea a văzut că reverul meu nu e foarte bun astăzi, din cauza piciorului, nu îmi era uşor să împing. A jucat bine azi, a dominat şi a lovit toate mingile, astfel că a meritat să câştige. Eu cred că am stat prea în spate, ar fi trebuit să variez mai mult loviturile, să joc cu unghiuri mai deschise, să o fac să alerge. Am încercat, dar nu a fost suficient să câştig meciul sau să câştig al doilea set”, a declarat Simona Halep.Românca a fost mulțumită de jocul ei, în ciuda înfrângerii: ”Psihic, am luptat până la capăt. Sunt mulţumită de cum a decurs jocul, dar nu sunt fericită pentru că am pierdut. Am fost aproape, este dificil şi dezamăgitor, dar aşa e viaţa şi trebuie să o iau ca atare. Totuşi nu sunt foarte dezamăgită că nu m-am calificat. Am venit aici şi am dat totul, asta e tot ce am putut la acest turneu şi abia aştept anul viitor. Turneul acesta a fost un bonus pentru mine, la mijlocul sezonului spuneam că nu o să mă calific, eram foarte departe după patru luni. După ce m-am calificat am spus că e un bonus şi trebuie să dau tot ce am. Nu am fost suficient de bună ca să mă calific în semifinale, dar a fost o bună experienţă, a treia oară consecutiv aici, aşa că e un lucru bun şi nu sunt supărată că am pierdut. E greu, dar nu se schimbă nimic”, a declarat Halep.

loading…


Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close