SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Simona Halep, la plecarea spre Turneul Campioanelor: ”Indiferent de adversare, trebuie să câștig”

Simona Halep, la plecarea spre Turneul Campioanelor: ”Indiferent de adversare, trebuie să câștig”

simona halep plecare australia
simona halep plecare australia
Simona Halep

Simona Halep a plecat azi spre Singapore, acolo unde va participa pentru a treia oară consecutiv la Turneul Campioanelor.

La plecarea din București, Simona a dat câteva declarații presei. Iată cele mai importante dintre acestea.

”Nu mă prea gândesc la retragerea Serenei. Toate jucătoarele sunt foarte bune. Dacă Serena nu e, să zic, între ghilimele, că am scăpat de o jucătoare foarte bună, dar rămâne un turneu foarte puternic şi fiecare meci va fi dificil. Nu contează cu cine joc, trebuie să joc bine ca să pot să trec de grupe în primul rând, indiferent de adversare trebuie să câştig. Sper să fie mai bine decât anul trecut, dar la fel ca în primul an. E foarte greu, fiecare jucătoare e la un nivel foarte înalt, e cel mai înalt nivel din tenis. Mă simt ok, mă simt pregătită, sper să fac o treabă bună şi o să dau tot ce pot. Am avut mulţi susţinători români în anii trecuţi, sper să vină şi anul acesta şi să câştig. Sunt sănătoasă, destul de încrezătoare şi merg acolo doar să joc”, a declarat Halep.Simona e corectă și spune că nu crede că merită să fie desemnată tenismena anului în WTA și nici sportiva anului în România. ”Am mai fost o dată nominalizată pentru sportivul anului şi nu l-am luat , în 2014, când am avut rezultate foarte bune. Nu ştiu dacă voi merita anul acesta, sunt sportive care au luat medalii de aur anul acesta la Jocurile Olimpice şi cred că ele ar merita mai mult. Nominalizarea pentru jucătoarea anului este un lucru foarte bun, foarte plăcut, dar sunt jucătoare care au avut rezultate mai bune decât mine anul acesta, cum e Kerber, care a câştigat două Grand Slam-uri. Bineînţeles că ar fi o bucurie să iau eu premiul, dar e greu să-l iau”, a mai spus ea.

Simona Halep va fi cap de serie nmărul 3 la Turneul Campioanelor, așa cum ați aflat AICI.

loading…


Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close