SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Suspendare redusă pentru Maria Sharapova. Rusoaica va reveni pe 26 aprilie 2017

Suspendare redusă pentru Maria Sharapova. Rusoaica va reveni pe 26 aprilie 2017

maria sharapova turneul campioanelor tenis
maria sharapova turneul campioanelor tenis
Maria Sharapova

Veşti bune pentru Maria Sharapova. Rusoaicei i s-a redus suspendarea pentru dopaj, iar la finalul lunii aprilie 2017 va putea reveni pe teren.

Tribunalul de Arbitraj Sportiv a redus la 15 luni suspendarea de doi ani dictată de Federaţia Internaţională de Tenis jucătoarei ruse Maria Sharapova pentru dopaj.

Astfel, Sharapova, 29 de ani, va putea reveni pe teren după 26 aprilie 2017, ceea ce înseamnă că va putea participa la viitoarea ediţie a turneului de la Roland Garros, pe care l-a câştigat în 2012 şi 2014. Decizia pe care TAS în cazul Mariei Sharapova este una definitivă.Sharapova a fost depistată pozitiv cu meldonium la Australian Open, în ianuarie, dar şi la o testare în afara competiţiei, la Moscova, în februarie. Sportiva din Rusia, fost numărul 1 WTA, a anunţat rezultatele testelor în cadrul unei conferinţe de presă pe care a organizat-o, la 7 martie, la Los Angeles.

Federaţia Internaţională de Tenis a decis la 8 iunie suspendarea Mariei Sharapova pentru doi ani, începând cu 26 ianuarie, data primului test pozitiv. Ea a contestat decizia ITF la TAS, care a audiat părţie la mijlocul lunii septembrie.

loading…


One thought on “Suspendare redusă pentru Maria Sharapova. Rusoaica va reveni pe 26 aprilie 2017

Leave a Reply

Top