SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Turneul Campioanelor: Simona Halep a explicat înfrângerea cu Kerber: ”Când joci contra ei trebuie să ai răbdare”

Turneul Campioanelor: Simona Halep a explicat înfrângerea cu Kerber: ”Când joci contra ei trebuie să ai răbdare”

singapore simona halep turneul campionilor
singapore simona halep turneul campionilor
Simona Halep, supărată la Turneul Campioanelor

Simona Halep a încercat să explice la conferința de presă de după înfrângerea cu Angelique Kerber, de la Turneul Campionilor, ce s-a întâmplat în acest meci.

“Cred că meciul a fost mai echilibrat decât arată scorul. Cred că am avut oportunitatea de a câştiga primul set, am revenit foarte bine, dar nu am finalizat punctele importante şi am greşit mult azi. Dar ea a jucat un tenis foarte bun, este puternică în picioare şi se mişcă foarte bine, aşa că a meritat victoria. Accept asta şi abia aştept să continui turneul. Am greşit mult cu lovitura de dreapta, am avut o zi proastă. A fost un meci diferit faţă de primul. Keys loveşte foarte puternic, Kerber nu o face la fel, dar nu greşeşte, aşa că nu pot compara meciurile. Cheia partidei de azi rămâne faptul că am greşit mult cu forehand-ul. Când joci împotriva lui Kerber trebuie să ai răbdare, pentru că se mişcă bine, returnează toate mingile, nu greşeşte şi trebuie să o iei mereu de la capăt. Cred totuşi că am făcut un meci bun astăzi, dar am greşit prea mult atunci când trebuia să închei punctul. Voi avea o nouă şansă de a mă califica în semifinale, abia aştept să joc din nou, să dau totul, să o fac mai bine ca azi, să lupt, sunt aici ca să încerc să câştig toate meciurile. Aici, terenul e lent, mingea nu sare, mingile ei sunt joase şi e dificil să le iei de jos şi să le tranformi în câştigătoare”, a declarat Halep la conferința de presă.


loading…


CITEȘTE ȘI:  Simona Halep a debutat cu victorie la Turneul Campioanelor! A învins-o la Singapore pe Eugenie Bouchard!

Leave a Reply

Top