SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Ana Bogdan > WTA Linz: Monica Niculescu și Sorana Cîrstea sunt pe tabloul principal. Trei românce au pierdut în calificări

WTA Linz: Monica Niculescu și Sorana Cîrstea sunt pe tabloul principal. Trei românce au pierdut în calificări

seul monica niculescu
seul monica niculescu
Monica Niculescu

Cinci românce au fost înscrise în actuala ediție a turneului WTA de la Linz. Trei dintre ele au părăsit competiția în faza calificărilor, alte două vor juca pe tabloul principal, unde au fost direct acceptate.

O să încep cu partea frumoasă, adică voi începe cu Sorana Cîrstea și Monica Niculescu, cele două românce care vor evolua pe tabloul principal. Sorana va debuta luni, de la ora 16.30, contra favoritei 6, olandeza Kiki Bertens.

Monica va juca împotriva americancei Madison Brengle într-o partidă care va avea loc probabil marți.Trecând la calificări, o să vă spun, sau o să vă reamintesc celor care deja știu rezultatele, că am fost reprezentați de Ana Bogdan, Andreea Mitu și Patricia Țig. Dacă prima a fost eliminată în turul secund, celelalte două au părăsit concursul din primul tur.

Pe tabloul de dublu, tot luni, vor juca Andreea Mitu și Raluca Olaru. Cele două vor juca în primul tur contra perechii Marozava/ Melnikova.

loading…


Leave a Reply

Top