SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > ȘTIRILE ZILEI, 16 noiembrie 2016: Novak Djokovic s-a calificat deja în semifinalele Turneului Campionilor

ȘTIRILE ZILEI, 16 noiembrie 2016: Novak Djokovic s-a calificat deja în semifinalele Turneului Campionilor

novak djokovic turneul campionilor
novak djokovic turneul campionilor
Novak Djokovic

Iată cele mai importante știri ale ultimelor zile din tenisul mondial.

1. Novak Djokovic s-a calificat în semifinalele Turneului Campionilor. Sârbul Novak Djokovic s-a calificat în semifinalele Turneului Campionilor după doar două meciuri. În etapa a doua, ieri, Nole l-a învins cu scorul de 7-6, 7-6 pe Milos Raonic, rezultat suficient pentru a ajunge în penultimul act al competiției pe care a mai câștigat-o de cinci ori până acum.

2. Sharapova și Puig joacă un demonstrativ. Clarificarea situației Mariei Sharapova a readus-o pe rusoaică în prim-plan. Ea a primit o groază de oferte pentru a juca în meciuri demonstrative, iar pe unele chiar le-a acceptat. Așa că pe 15 decembrie se va duce în Porto Rico pentru a juca împotriva singurei campioane olimpice locale, Monica Puig.3. Turneele feminine din ITF cresc nivelul premiilor. Un pas important făcut de cei de la ITF pentru jucătoare. Din 2017 crește nivelul premiilor la toate turneele organizate de Federația Internațională de Tenis. Astfel, turneele de 10.000 de dolari vor avea premii de 15.000. Cele de 50.000 de dolari vor deveni de 60.000, cele de 75.000 vor ajunge la 90.000, iar cele de 100.000 de dolari vor deveni de 125.000.

4. Marcel Granollers s-a operat de hernie. Spaniolul Marcel Granollers a profitat de pauza competițională pentru a se opera de hernie. El a trecut cu bine de operație, iar acum așteptă să fie externată.

5. Marc Lopez spune că Nadal i-a salvat cariera. Campion olimpic la dublu în acest an, spaniolul Marc Lopez spune că prietenul lui, Rafael Nadal, e cel datorită căruia mai joacă tenis în aceste zile. ”În 2008, când aveam 26 de ani, mă plictisisem de tenis, de tot ce înseamnă circuitul profesionist. Dar înainte destartul sezonului 2009, Rafa a venit la mine și mi-a spus că vrea să jucăm dublu împreună. Am câștigat un turneu, apoi au venit alte succese și ușor-ușor mi-am regăsit plăcerea de a juca. Totul, datorită lui”, a declarat Marc Lopez.

loading…


Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close