SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > ȘTIRILE ZILEI, 17 noiembrie 2016: Gael Monfils s-a retras de la Turneul Campionilor

ȘTIRILE ZILEI, 17 noiembrie 2016: Gael Monfils s-a retras de la Turneul Campionilor

gael monfils turneul campionilor
gael monfils turneul campionilor
Gael Monfils

Iată cele mai interesante știri din tenisul mondial al ultimelor ore.

1. Karolina Pliskova și Elena Svitolina au renunțat la antrenori. În vacanțe se petrec, de regulă, cele mai multe mișcări de trupe în echipele jucătoarelor și jucătorilor de tenis. Ieri, două jucătoare de prim plan s-au despărțit de tehnicienii lor. Karolina Pliskova nu va mai lucra cu Jiri Vanek, în vreme Svitolina s-a despărțit de Iain Hughes.

2. Anul viitor va avea loc Turneul Campionilor pentru jucatorii sub 21 de ani. Începând din 2017, la Milano va avea loc o nouă competiție, dedicată doar jucătorilor sub 21 de ani. Un fel de Turneu al Campionilor pentru cei mai bine clasați 8 jucători sub 21 de ani. Conform contractului încheiat între ATP și organizatorii de la Milano, turneul va avea premii de un milion și jumătate de euro și cel puțin până în 2022 va avea loc în Italia. În programul sezonului viitor, turneul e prevăzut să aibă loc în perioada 8-12 noiembrie, adică în săptămâna de dinaintea adevăratului Turneu al Campionilor.

3. Gael Monfils s-a retras de la Turneul Campionilor. Francezul Gael Monfils s-a retras de la Turneul Campionilor, din cauza unei probleme la coaste. Învins în primele două meciuri, Monfils urma să joace în ultima etapă contra lui Novak Djokovic. Locul său va fi luat de belgianul David Goffin, numărul 11 mondial.4. Venus Williams vrea să joace până la 40 de ani. Americanca Venus Williams a declarat că speră să poată juca până la Jocurile Olimpice din 2020. Acum are 36 de ani, deci vrea să j0ace până la 40 de ani. M-aș bucura să reziste la nivel înalt până atunci.

CITEȘTE ȘI:  US Open: Simona Halep deschide azi programul. Tot joi joacă și perechea Begu/ Olaru, dar și Tecău la dublu mixt

Leave a Reply

Top