SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > ȘTIRILE ZILEI, 18 noiembrie 2016: Pete Sampras a dezvăluit ce jucători ar vrea să antreneze

ȘTIRILE ZILEI, 18 noiembrie 2016: Pete Sampras a dezvăluit ce jucători ar vrea să antreneze

Pete Sampras

Iată cele mai interesante știri din tenisul mondial al ultimelor ore.

1. Italienii par cei mai predispuși de aranjarea meciurilor. Marco Cecchinato va sta 12 luni pentru aranjarea unui meci la challenger-ul din Maroc. El primise 18 luni de suspendare, dar acum pedeapsa i-a fost redusă. Alături de el, au mai primit reduceri ale pedepselor alți doi italieni, Riccardo Accardi și Antonio Campo. Procurorii au făcut apel și au cerut pentru fiecare câte trei ani de suspendare.

2. Severin Luthi va fi căpitanul echipei de Cupa Davis a Elveției până în 2018. Echipa de Cupa Davis a Elveției a preferat continuitatea, astfel că i-a prelungit pe doi ani contractul pentru acest post lui Severin Luthi. Acesta ocupă acest post din 2005, când l-a înlocuit pe Marc Rosset, iar în 2014 a cucerit trofeul alături de elvețieni.3. Milos Raonic, în semifinalele Turneului Campionilor. Canadianul Milos Raonic și sârbul NovakDjokovic s-au calificat în semifinalele Turneului Campionilor. Pentru Raonic, care l-a învins în meicul decisiv pe Thiem cu 7-6, 6-3, e o premieră.

4. Pete Sampras a spus pe cine ar vrea să antreneze. Pete Sampras, unul dintre puținii lideri ATP din ultima perioadă care nu și-a încercat șansele în antrenorat, a declarat, într-un interviu acordat pentru website-ul Champions Tour pe cine ar prefera să antreneze dacă i se va ivi ocazia: pe australianul Nick Kyrgios sau pe bulgarul Grigor Dimitrov.

loading…


Leave a Reply

Top