SUNTETI AICI
ACASA > Novak Djokovic > ȘTIRILE ZILEI, 19 noiembrie 2016: Azi se dispută semifinalele Turneului Campionilor. Iată programul

ȘTIRILE ZILEI, 19 noiembrie 2016: Azi se dispută semifinalele Turneului Campionilor. Iată programul

andy murray turneul campionilor
andy murray turneul campionilor
Andy Murray va deschide programul semifinalelor

Iată cele mai interesante evenimente ale ultimelor ore din tenisul mondial.

1. Juan Martin del Petro, despre finala Cupei Davis. Argentinianul Juan Martin del Potro a vorbit despre cum decurge recuperarea după accidentarea la mână, dar și despre apropiata finală a Cupei Davis. ”Încă mai am ceva problee la încheietura mâinii, dar sunt fericit că încă mai pot juca tenis. Iar finala Cupei Davis, pe care o disputăm contra Croației, este un adevărat premiu pentru mine”, a declarat sud-americanul la sosirea la Zagreb, locul unde Argentina va juca finala Cupei Davis la finalul săptămânii viitoare.

2. Marin Cilic și-a stabilit obiectivul pentru 2017. Clasat acum pe locul 6 în clasamentul mondial, croatul Marin Cilic și-a stabilit obiectivul pentru anul viitor: ”Vreau să intru în Top 5 ATP”, a declarat cel care a părăsit Turneul Campionilor după faza grupelor.

3. Agniezka Radwanska spune cine e cea mai gălăgioasă jucătoare din vestiar. Poloneza Agneiszka Radwanska a acordat un interviu pentru CNN, în care a vorbit despre diverse aspecte mai puțin cunoscute din interiorul circuitului profesionist feminin. Ea a reconfirmat că Serena Williams este cea mai haioasă jucătoare din WTA, că daneza Caroline Wozniacki e cea mai puternică din punct de vedere mental, iar Jelena Jankovic e cea mai gălăgioasă sportivă în vestiar.

4. S-au stabilit semifinalele Turneului Campionilor. Sâmbătă se dispută semifinalele Turneului Campionilor. E vorba de meciurile Novak Djokovic – Kei Nishikori (ora 22.00) și Andy Murray – Milos Raonic (ora 16.00). Partidele vor fi în direct la DigiSport. La dublu, semifinalele sunt Henri Kontinen/ John Peers – Bob Bryan/ Mike Bryan şi Jamie Murray/ Bruno Soares – Raven Klaasen/ Rajeev Ram.

5. BBC va transmite turneul de la Wimbledon până în 2024. Conducătorii de la Wimbledon au încheiat un nou acord cu BBC pentru drepturile de televizare ale turneului. Conform noii înțelegeri, BBC va transmite turneul cel puțin până în 2024. BBC și Wimbledon sunt legate de o legătură străveche: 90 de ani de radio și 80 de televiziune.6. Turneul de la Metz încă nu se mută în Taiwan. Turneul de la Metz nu se mai poate juca în localitatea franceză din cauza lipsei fondurilor. Inițial, se dorea mutarea competiției care a avut prima ediție în 2003, în Taiwan, dar Consiliul Jucătorilor, prin președintele Novak Djokovic și membrii Gilles Simon și Andy Murray s-au opus, pentru că distanța e prea mare și nu se potrivește în calendar.

7. Novak Djokovic vrea schimbarea formatului Cupei Davis și a Jocurilor Olimpice. Sârbul Novak Djokovic a declarat, la Londra, că și-ar dori ca formatul de la Turneul Campionilor, cel cu grupe, ar trebui să fie adoptat și la Jocurile Olimpice în prima fază. ”Lumea vrea să vadă cât mai mulți jucători de top în acțiune. În plus, e foarte bine să ai șanse de calificare și dacă pierzi un meci”, a declarat Djokovic. Fostul lider al clasamentului mondial a declarat încă o dată că speră ca formatul Cupei Davis să se schimbe: ”Actualul format nu e deloc în avantajul jucătorilor de top. Pentru ca toți tenismenii valoroși să poată juca, ar trebui ca această competiție să aibă loc o săptămână sau două pe an, nu de mai multe ori pe an, ca acum”, a declarat sârbul.

8. Rohan Bopanna și-a ales noul partener. Fostul partener al lui Florin Mergea, indianul Rohan Bopanna, și-a ales și el viitorul coechipier: acesta este uruguayanul Pablo Cuevas.

loading…


Leave a Reply

Top