SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > ȘTIRILE ZILEI, 8 noiembrie 2016: Justine Henin este însărcinată

ȘTIRILE ZILEI, 8 noiembrie 2016: Justine Henin este însărcinată

justine henin
justine henin
Justine Henin

Iată cele mai interesante știri ale ultimelor 24 de ore din tenisul mondial.

1. Justine Henin va fi mamă pentru a doua oară. Fostul lider mondial, belgianca Justine Henin, a anunțat că este din nou însărcinată și că va naște în primăvară. Ea și soțul ei, actorul Benoît Bertuzzo, mai au o fetiţă, Lalie, născută în martie 2013.

2. Rafael Nadal va debuta în sezonul următor la demonstrativul din Abu Dhabi. Rafael Nadal a confirmat că va evolua la turneul demonstrativ de la Abu Dhabi, programat în ultimele două zile ale anului.

3. Roger Federer, afară din Top 10 pentru prima oară după 2002. Elvețianul RogerFederer a căzut pe locul 16 în clasamentul mondial ATP, aceasta fiind prima ieșire a lui din Top 10 după 14 ani, adică din 2002.

4. John Isner, liderul așilor în 2016. Americanul John Isner a reușit ceva ce nu se gândea nimeni: l-a învins pe Ivo Karlovic la numărul așilor serviți în acest sezon. Isner și-a trecut în cont 1.159 de ași. Anul trecut, Karlovic câștigase titlul neoficial de rege al așilor cu 1.447 de reușite.

5. Marion Bartoli a alergat Maratonul de la New York. Franțuzoaica Marion Bartoli s-a refăcut într-un timp record după ce în vară a fost la un pas de moarte din cauza unui virus care a făcut-o să slăbească foarte mult. Acum, ea a alergat la Maratonul de la New York, reușind să termine cursa în 5 ore și 40 de minute.

CITEȘTE ȘI:  Jelena, soţia lui Novak Djokovic a născut al doilea copil al familieiloading…


Leave a Reply

Top