SUNTETI AICI
ACASA > Stiri > ȘTIRILE ZILEI, 27 noiembrie 2016: Se știu echipele de la IPTL

ȘTIRILE ZILEI, 27 noiembrie 2016: Se știu echipele de la IPTL

singapore slammers campioni IPTL
singapore slammers campioni IPTL
Singapore Slammers cu trofeul campionilor IPTL din 2015

Iată cele mai interesante știri ale ultimelor zile din tenisul mondial.

1. Au fost anunțate echipele actualei ediții a IPTL. După multe dubii, rezultate din lipsa sponsorilor, care nu prea vor să aducă jucători de top să joace în fața unor tribune goale, a treia ediție a IPTL va avea totuși loc în perioada 2-11 decembrie în trei locații. Au fost anunțate și echipele:

Japan Warriors: Kei Nishikori, Fernando Verdasco, Kurumi Nara, Jelena Jankovic, Fernando Gonzalez, Marat Safin și Jean-Julien Rojer.

UAE Royals: Tomas Berdych, Pablo Cuevas, Ana Ivanovic, Martina Hingis, Goran Ivanisevic, Thomas Johansson și Daniel Nestor.

OUE Singapore Slammers: Serena Williams, Nick Kyrgios, Marcos Baghdatis, Kiki Bertens, Carlos Moya, Rainer Schuettler și Marcelo Melo.

Indian Aces: Feliciano Lopez, Ivan Dodig, Eugenie Bouchard, Thomas Enqvist, Mark Philippoussis , Sania Mirza și Rohan Bopanna.

2. Toni Nadal a dezvăluit obiectivul lui Rafa. Toni Nadal, unchiul lui Rafael Nadal, a dezvăluit care este obiectivul spaniolului: ”Vrea să mai câștige un titlu de Grand Slam”, a declarat Toni, care a fost numit în funcția de director al turneului WTA de la Mallorca.

3. Boris Becker spune că Novak Djokovic a avut un an mai slab dintr-un motiv incredibil. ”Djokovic a suferit în joc pentru că Federer și Nadal nu au mai fost în circuit”, a declarat Becker. Acesta a explicat că Nole era obișnuit să se lupte pentru titlurile importante doar cu Federer și Nadal, iar lipsa lor l-a lăsat față în față cu Murray, pe care îl știa ca fiind pe locul 4. Așa că nu s-a mai concentrat suficient și de aici au apărut înfrângerile. Până la urmă fiecare e liber să vorbească orice îi trece prin cap, nu?

4. Fabio Fognini a renunțat la Adidas. Italianul Fabio Fognini a renunțat, după aproape 10 ani, la colaborarea cu Adidas pentru a semna cu Hydrogen. Acesta e un brand iubit de tenismenii italieni, Simone Bolelli și Filipo Volandri purtând deja echipamentul respectivei firme. Dacă denumirea vi se pare cunoscută, vă spun că, la noi, Adrian Ungur poartă echipament Hydrogen de doi ani.



5. Martina Hingis, ambasadoarea tenisului elvețian. Martina Hingis (36 de ani) pare a-și fi asigurat deja o funcție în Federația Elvețiană de Tenis după ce se va retrage definitiv din tenis. Ea a fost numită Ambasadoarea Tenisului Elvețian, rolul ei fiind de a contribui la dezvoltarea și promovarea lui în Elveția. Primul test va fi turneul WTA de la Biel, care își va disputa prima ediție în aprilie 2017.

6. Roberta Vinci și-a fixat obiectivul pentru 2017: joacă fără obiectiv. Italianca Roberta Vinci a recunoscut că s-a gândit să se retragă din activitate după acest sezon, dar că va ma rămâne măcar anul viitor în competiții. ”Voi juca doar de dragul jocului și voi vedea ce se va întâmpla”, a declarat Vinci.

7. David Goffin s-a despărțit de antrenorul său, Thomas Johansson. Belgianul Davis Goffin, ocupantul locul 11 în clasamentul ATP, a decis să se despartă de antrenorul său, Thomas Johansson. El a anunțat acest lucru pe Twitter.

8. Francezul Nicolas Mahut se felicită că s-a concentrat pe dublu. Francezul Nicolas Mahut, cunoscut pentru rolul jucat în cel mai lung meci din istorie, este acum liderul clasamentului mondial de dublu. El a recunoscut că a câștigat mult mai mulți bani de când joacă la dublu decât a făcut-o pe când juca la simplu. ”Am câștigat mai mulți bani în drumul spre locul 1 mondial la dublu decât am făcut-o fiind numărul 40 la simplu”, a recunoscut el. Iar cifrele de pe ATP îi dau dreptate.

loading…


Leave a Reply

Top