SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Foto > FOTO: Simona Halep, după vizita la spital: “Sunt bine, sănătoasă”

FOTO: Simona Halep, după vizita la spital: “Sunt bine, sănătoasă”

simona halep tenis spital
simona halep tenis spital
Simona, alaturi de doamna doctor Safta si conducatorii spitalului (foto: Dorin Constanda, Click!)

Simona Halep a fost azi la un control de rutină, după cum l-a caracterizat ea. L-a efectuat la Regina Maria Ponderas Academic Hospital, din Bucureşti, ea devenind şi parte din campania făcută de această reţea de sănătate

Aflată în avcanţă în România, Simona Halep a profitat de zilele petrecute în Bucureşti şi a mers la un control la ORL, la doamna doctor Dana Safta, medic primar ORL. Din fericire, rezultatele au fost foarte bune. “Am venit pentru un consult de rutină. Sunt bine, sănătoasă şi încerc să mă recuperez, pentru că am o mică vacanţă. Astăzi am fost doar la ORL, dar am vizitat tot spitalul. Am venit să salut oamenii de aici şi pe doamna Safta, prietena mea de suflet, care face parte din echipa mea de suflet, pot să spun”, a exlicat Simona Halep.

Cu acest prilej a fost anunţat şi un parteneriat între ea şi reţeaua Regina maria. Mai întâi, ca în orice parteneriat, ea a avut cuvinte de laudă la adresa  tuturar: “Mereu am venit aici pentru a mă trata când a fost nevoie. Am încredere mare în aceste servicii. Şi familia mea e tot la Regina Maria. E un spital foarte bun, performanţa e foarte sus, de aceea am ales serviciile acestui spital“, a spus jucătoarea noastră.

Reprezentantul reţelei private Regina Maria a declarat, la rândul său: “Îi multumim foarte mult Simonei că e alături de noi, nu doar pentru un consult de rutină, ci se alătură campaniei noastre, care ne obligă să fim şi noi cei mai buni în servicii medicale. Ne bucurăm foarte mult că a dat curs invitaţiei nostre de a se alătura acestei campanii, create pentru a crea un pic de notorietate publică în rândul serviciilor medicale. Ne onorează vizita ei de prevenţie”, a declarat acesta.

CITEȘTE ȘI:  WTA Beijing: Simona Halep, învinsă în optimi de Shuai Zhang

Iată câteva imagini cu Simona Halep în vizită la acest spital, unde a şi jucat tenis alături de directorul unităţii.

simona halep tenis spital
Simona Halep a jucat tenis la spital (foto: Dorin Constanda, Click!)
simona halep regina maria spital
Simona Halep, alaturi de conducatorii spitalului (foto: Dorin Constanda, Click!)
simona halep tenis spital
Simona Halep a dat autografe in cabinet (foto: Dorin Constanda, Click!)
simona halep tenis spital
Simona Halep a dat autografe chiar in cabinet (foto: Dorin Constanda, Click!)
loading…


One thought on “FOTO: Simona Halep, după vizita la spital: “Sunt bine, sănătoasă”

Leave a Reply

Top