SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Foto > FOTO: Simona Halep e mai cunoscută la Madrid decât Gareth Bale!

FOTO: Simona Halep e mai cunoscută la Madrid decât Gareth Bale!

simona halep adidas madrid
simona halep adidas madrid
Simona Halep, ambasadorul Adidas la Madrid (foto: Instagram Alexandra Stan

Simona Halep și Gareth Bale sunt colegi de reclamă la noul produs Adidas, hanoracul Z.N.E. Travel, așa cum ați aflat AICI.

Ei bine, chiar dacă sunt ”coechipieri” în promovarea produsului, cei de la magazinele Adidas au fost nevoiți ca în fiecare mare magazin să afișeze postere imense cu unul dintre ei, pentru a-și vinde, evident, produsul. Ei bine, surpriza imensă și plăcută vine de la Madrid, acolo unde, pe geamurile unui magazin Adidas din capitala Spaniei tronează imagini imense cu Simona Halep! Nu cu Gareth Bale, care, cel puțin teoretic, e mai cunoscut pe plan local, deoarece e una dintre vedetele echipei Real Madrid, o formație care nu mai are nevoie de prezentare.Fotografia pe care o vedeți mai sus a fost făcută la acel magazin de cântăreața Alexandra Stan și nu poate decât să mă bucure. Căci alegerea Simonei ca ambasador în Madrid este o dovadă că ea vinde mai bine ca Gareth Bale!

loading…


CITEȘTE ȘI:  WTA Washington: Simona Halep, Monica Niculescu și Patricia Țig joacă azi în optimi. Iată de la ce ore și cine televizează turneul

Leave a Reply

Top