SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Horia Tecau > Horia Tecău și Jean Julien Rojer, ultima șansă pentru calificarea la Turneul Campionilor. Iată de ce rezultat au nevoie la Paris

Horia Tecău și Jean Julien Rojer, ultima șansă pentru calificarea la Turneul Campionilor. Iată de ce rezultat au nevoie la Paris

tecau rojer trofeu turneul campionilor
tecau rojer trofeu turneul campionilor
Horia Tecau si Jean Julien Rojer cu trofeul campionilor

Pentru Horia Tecău și olandezul Jean Julien Rojer a venit săptămâna decisivă. E săptămâna în care vor afla, în funcție de rezultatul pe care îl obțin la Mastersul de la Paris, dacă se califică sau nu la Turneul Campionilor de la Londra.

Deținători ai trofeului, Horia Tecău și Jean Julien Rojer au avut un an destul de dificil, marcat de accidentări. Astfel, ei ocupă acum locul 9 în clasamentul mondial ATP Race, adică sunt primii sub linia calificaților. Vestea bună este că perechea clasată pe locul 8, Treat Huey/ Max Mirnyi a fost deja eliminată în primul tur de John Peers și Henri Kontinen, care au obținut astfel biletele pentru Turneul Campionilor. Astfel că, acum, soarta calificării la Londra a lui Tecău și Rojer stă chiar în mâinile lor.



Concret, pentru a fi 100% siguri de calificarea la Turneul Campionilor, Horia și Jean Julien trebuie să ajungă în finala de dublu de la Paris.

A doua variantă ar fi ca ei să se califice în semifinale, iar francezii Edouard Roger Vasselin și Julien Benneteau să nu ajungă acolo.

Cum în semifinale cele două perechi ar fi adversare, mai există o variantă, dar să sperăm că nu va fi cazul să ajungem la ea. Adică francezii să se impună în duelul cu ai noștri, dar să fie învinși în finală. În acest caz, Tecău și Rojer și-ar pregăti fracurile pentru gala de la Londra.

Până la semifinale, însă, Horia și partenerul lui trebuie să treacă de primul meci. Desemnați cap de serie numărul 4 la Paris, cei doi sunt calificați direct în turul secund, adică în optimi, acolo unde vor juca împotriva perechii americane Nicholas Monroe/ Jack Sock.

loading…


Leave a Reply

Top