SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Iată câți bani primesc pentru un demonstrativ Djokovic sau Nadal. Surorile Williams iau de cinci ori mai puțin

Iată câți bani primesc pentru un demonstrativ Djokovic sau Nadal. Surorile Williams iau de cinci ori mai puțin

nadal djokovic plaja doha tenis
nadal djokovic plaja doha tenis
Nadal si Djokovic au schimbat câteva mingi pe plajă in 2016

Dacă v-ați întrebat vreodată de ce demonstrativele cu cei mai valoroși tenismeni din lume sunt aât de rare, unul dintre promotorii de evenimente din Italia, Ernesto De Filippis, a dat cărțile pe față.

Proprietar al MCA Events, promotorul Ernesto de Filippis, care a organizat de-a lungul timpului mai multe demonstrative cu jucători de top la Milano, a dezvăluit cam de ce sume e nevoie pentru a aduce la un astfel de eveniment numele mari ale tenisului. ”Pentru Europa e aproape imposibil ca cineva să-i aducă la un demonstrativ pe Djokovic sau Nadal. Fiecare cere mai mult de un milion de dolari ca să joace. Când le-am adus pe surorile Williams le-am adus cu doar 150.000 de dolari fiecare, în timp de Maria Sharapova a costat 300.000 de dolari”, a declarat el pentru un site italian.El a mai spus că pentru a-l aduce pe John McEnroe la un turneu al veteranilor la Bari, alături de Enqvist, Leconte și Forget, i-a plătit 150.000 de dolari. În plus, i-a pus un avion privat la dispoziție. Ceilalți au vrut câte 35.000 de dolari și două bilete de avion la clasa întâi.

loading…


CITEȘTE ȘI:  ȘTIRILE ZILEI, 11 august 2017: Rafael Nadal a ratat șansa de a redeveni lider mondial

Leave a Reply

Top