SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Iată cât costă hanoracul Adidas Z.N.E Travel promovat de Simona Halep. În plus, vedeți și reclama făcută doar de Simona (VIDEO)

Iată cât costă hanoracul Adidas Z.N.E Travel promovat de Simona Halep. În plus, vedeți și reclama făcută doar de Simona (VIDEO)

Simona Halep Z.N.E travel hootie adidas
Simona Halep Z.N.E travel hootie adidas
Simona Halep Z.N.E travel hootie adidas

Ați aflat deja că Simona Halep este parte a unei reclame globale lansate de Adidas legate de noul produs al firmei, Z.N.E Travel Hoodie, adică un hanorac realizat conform indicațiilor atleților aflați sub contract. Am aflat și cât costă, dacă vreți să vă echipați ca Simona.

Conform comunicatului Adidas, ”hanoracul Z.N.E Travel, creat pentru a asigura concentrarea completă şi pentru a-i ajuta pe sportivii din toată lumea să elimine situaţiile care le pot distrage atenţia, pentru a-şi maximiza pregătirea pe durata deplasării către şi între competiţii.

Pentru orice atlet, de la sportivi de performanţă la amatori, deplasarea face parte din competiţie. Indiferent dacă este în oraş, în ţară sau în lume, călătoria către competiţie este o parte decisivă din pregătire. Păstrarea concentrării în aceste momente tensionate este o adevărată provocare pentru sportivi şi de aceea, astăzi, adidas Athletics lansează hanoracul Z.N.E Travel.

Simona Halep Z.N.E travel hootie adidas
Simona Halep a probat hanoracul ZNE Travel de la Adidas

Hanoracul Z.N.E Travel are o glugă supradimensionată pentru a bloca zgomotele exterioare şi a-i permite atletului să doarmă şi să se relaxeze pe durata călătoriei. Fabricat dintr-o combinaţie premium de materiale, bumbac/poliester/elastină, este prevăzut cu buzunare ascunse dar uşor accesibile, create pentru păstrarea obiectelor personale la îndemână. Hanoracul Z.N.E Travel este creat dintr-un material mai uşor, fiind versiunea de călătorie a hanoracului original, Z.N.E, care a schimbat regulile de joc ale confortului”.

Evident că un astfel de hanorac va fi și scos la vânzare în magazinele Adidas. Dacă vreți, îl puteți cumpăra chiar de vineri, 25 noiembrie, prețul lui fiind, la magazinele din România, de 637 de lei.

CITEȘTE ȘI:  VIDEO Simona Halep se va implica într-o campanie umanitară

Dar partea și mai bună este că el poate fi cumpărat mai ieftin pe site-ul Tennisaxyall.ro. Și vă vine și acasă… AICI îl puteți găsi la doar 600 de lei.

Mai jos puteți vedea reclama video doar cu Simona Halep, făcând reclamă la hanoracul Adidas Z.N.E TravelVIDEO: Simona Halep in reclama Adidas (dați click pe acest link)

loading…


One thought on “Iată cât costă hanoracul Adidas Z.N.E Travel promovat de Simona Halep. În plus, vedeți și reclama făcută doar de Simona (VIDEO)

Leave a Reply

Top