SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Ana Bogdan > Patricia Țig a urcat pe locul 104 în clasamentul mondial. Ce poziții ocupă celelalte românce

Patricia Țig a urcat pe locul 104 în clasamentul mondial. Ce poziții ocupă celelalte românce

patricia tig finala shenzhen
patricia tig finala shenzhen
Patricia Tig, cu premiul primit pentru finala de la Shenzhen

Finala jucată la Shenzhen i-a adus Patriciei Țig un salt e 10 locuri în clasamentul mondial și nu doar că se apropie de Top 100, dar e în proporție de 99% admisă pe tabloul principal de la Australian Open.

Mari schimbări nu au avut loc în pozițiile ocupate de jucătoarele românce în clasamentul mondial, lucru firesc având că toate sunt în vacanță sau au început pregătirile pentru noul sezon. Liderul jucătoarelor noastre e Simona Halep, care staționează pe locul 4. E urmată, în Top 100, de Irina Begu, care staționează pe locul 29, de Monica Niculescu, care a urcat o poziție, până pe 38, și de Sorana Cîrstea, care staționează pe locul 80.Finala jucată la Shenzhen i-a adus Patriciei Țig un salt de 10 poziții, ea urcând pe locul 104 în lume. O poziție care i-ar putea aduce calificarea directă pe tabloul principal de la Australian Open, deadline-ul fiind foarte aproape. În Top 200 o mai avem pe Ana Bogdan, care a coborât 12 locuri și a ajuns pe 130.

loading…


Leave a Reply

Top