SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Simona Halep a destăinuit care e visul ei în tenis, dar și care va fi echipa în sezonul viitor

Simona Halep a destăinuit care e visul ei în tenis, dar și care va fi echipa în sezonul viitor

simona halep tenis spital
simona halep tenis spital
Simona Halep a jucat tenis la spital (foto: Dorin Constanda, Click!)

Simona Halep a fost prezentă ieri la un consult la Spitalul Regina Maria Ponderas, prilej cu care a făcut mai multe declarații pentru presă. Dacă pe cele legate de starea ei de sănătate le-ați văzut AICI, pe cele despre cariera ei le puteți citi în continuare.

Simona a reconfirmat staff-ul cu care va aborda viitorul sezon. După cum veți vedea, sunt aceiași specialiști care au ajutat-o și în finalul recent încheiatului sezon: ”Staff-ul rămâne acelaşi: Dragoş Ciauş – fizioterapeut, Dragos Luscan – preparator fizic, şi Darren – antrenor. Si domnul Dobre ajutor, când sunt acasă şi la anumite turnee”, a declarat Simona.În ceea ce privește programul din acest final de an, Simona a declarat că va urma o perioadă de pauză, după care va începe în țară pregătire fizică. Plecarea în Australia e însă sub semnul îndoielii, cel puțin exprimarea ei a lăsat să se înțeleagă asta: ”După vacanţă voi sta aici, acasă aşa cum am stat mereu şi s-ar putea să plec în Australia”, a declarat ea.

Întrebată cum ar caracteriza sezonul acesta, Simona Halep a declarat: ”A fost un sezon destul de bun după părerea mea. Am progresat atât din punct de vedere al tenisului cât şi fizic. Rezultatele au fost foarte bune în ultimele 6 luni. Sunt mulţumită, dar bineînţeles doresc şi mai mult pentru la anul”, a spus ea.

Obiectivul pentru anul viitor este unul valabil pentru toată cariera, după cum a mărturisit jucătoarea noastră: ”Să fiu sănătoasă, să progresez mai mult la tenis şi fizic. Bineînţeles, dacă se poate, să câştig şi un turneu de Grand Slam, dar acesta e un vis al meu pentru întreaga carieră, nu neapărat pentru anul care vine”, a mai declarat Simona.

loading…


CITEȘTE ȘI:  Simona Halep a vorbit despre Roland Garros: ”Acum sunt încrezătoare. Simt că am șansa mea acolo”

Leave a Reply

Top