SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Foto > VIDEO – Simona Halep a vorbit cu organizatorii de la Shenzhen: ”Abia aștept să mă întorc acolo”

VIDEO – Simona Halep a vorbit cu organizatorii de la Shenzhen: ”Abia aștept să mă întorc acolo”

simona halep interviu
simona halep interviu
Simona Halep in timpul interviului acordat celor de la Shenzhen

Simona Halep va fi cap de serie numărul 2 la Shenzhen, iar organizatorii turneului din China nu pot sta cu mâinile în sân dacă vor să vândă biletele.

Simona a acordat un scurt interviu chinezilor de la Shenzhen, declarațiile fiind luate cu ceva timp înainte, căci, așa cum veți vedea, jucătoarea noastră a povestit cum se va odihni după un sezon dificil. Ori ea deja a început pregătirea fizică cu câteva zile înaintea publicării interviului.

Printre altele, în interviu Simona a vorbit și de ceea ce se așteaptă să găsească în China: ”Totul e diferit: oamenii, mâncarea. E un pic dificil. Dar nu e așa rău, îmi place acolo, m-am simțit bine, dovadă că am câștigat trofeul”, a mai spus ea.loading…


Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close