SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Australian Open > ȘTIRILE ZILEI, 10 decembrie 2016: Decizie istorică luată de organizatorii de la Australian Open

ȘTIRILE ZILEI, 10 decembrie 2016: Decizie istorică luată de organizatorii de la Australian Open

australian open federer
australian open federer
Australian Open

Iată cele mai interesante știri din tenisul ultimelor 24 de ore.

1. Echipa de Cupa Davis a Suediei are un nou căpitan. Retrogradată pentru prima dată în istorie în a treia divizie a Cupei Davis, adică în Grupa a II-a Euro-Africană, Suedia e gata de reconstrucție. Fără să-și plângă de milă că o formație care a cucerit de 7 ori trofeul și i-a avut în trecut în componență pe Wilander sau Edberg a picat în liga a treia, nordicii știu că trebuie să o ia de la capăt, așa că au schimbat căpitanul nejucător. Cel care va îndeplini funcția aceasta va fi Johan Hedsberg, care deși nu a jucat niciodată tenis, i-a antrenat cu succes pe Johanna Larsson și pe frații Ymer, Elias și Mikael, cei care sunt considerați viitorul tenisului suedez.

2. Nicole Gibbs ia poziție împotriva caselor de pariuri. Cu siguranță va rămâne o vorbă în vânt, dar îmi place mult poziția adoptată de americanca Nicole Gibbs. Ea a declarat: ”E supărător pentru mine când merg la un turneu profesionist și văd că e sponsorizat de o casă de pariuri. Mai ales că știu ce mesaje primesc după ce pierd un meci, tocmai de la cei care pariază”, a declarat Gibbs.

3. Echipa de Fed Cup a SUA are un nou căpitan. Kathy Rinaldi este noul căpitan al echipei de Fed Cup a SUA. Ea o înlocuiește în funcție pe Mary Joe Fernandez și va debuta contra Germaniei, în Grupa Mondială. Rinaldi a fost numărul 7 mondial în mai 1986.

4. Jelena Dokic a vorbit despre relația cu tatăl ei. ”Probabil că dacă aveam o comunicare mai bună cu tatăl meu, cariera mea era alta, aș fi stat mai mult în Top 10. Acum avem o relație mai bună și sunt fericită, dar din păcate nu a fost mereu așa. Nu ne-am urât niciodată, dar acum vorbim des. Îmi pare rău că acum 10 ani nu a fost la fel. Cred că el avea dreptate în ceea ce privește unele aspecte ale tenisului, dar nuîn ceea ce privea viața mea”, a declarat Dokic pentru ziarul elvețian ”Blic”.5. Decizie istorică luată de organizatorii de la Australian Open. Organizatorii primului turneu de Grand Slam al anului, Australian Open, au luat o decizie istorică, pentru că e prima de acest gen luată de un mare organizator de evenimente sportive: au decis să interzică reclamele la casele de pariuri din jurul terenurilor! Chiar dacă vor pierde bani din această cauză! ”Înțelegerea noastră cu casele de paiuri a fost făcută înaintea declansării scandulului meciurilor aranjate. De aceea noi trebuie să facem totul pentru a rezolva problema. Scopul nostru este să ne asigurăm că toți jucătorii australieni sunt preocupați de riscul pe care și-l asumă dacă vor accepta vreodată astfel de propuneri”, a declarat un oficial australian.

loading…


Leave a Reply

Top