SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > ȘTIRILE ZILEI, 15 decembrie 2016: Marco Cecchinato a fost iertat de suspendarea pentru aranjare de meciuri!

ȘTIRILE ZILEI, 15 decembrie 2016: Marco Cecchinato a fost iertat de suspendarea pentru aranjare de meciuri!

marco cecchinato
marco cecchinato
Marco Cecchinato

Iată cele mai interesante știri din tenisul mondial al ultimelor zile.

1. Milos Raonic se implică în activități caritabile. Canadianul Milos Raonic este unul dintre puținii jucători de top care nu au fundații, dar asta nu înseamnă că nu e interesat de acțiuni caritabile. El s-a alăturat proiectului Tennis for Africa, prin care se încearcă ajutorarea copiilor africani să treacă peste greutăți și sărăcie prin sport. Nu știu exact ce presupune asta, dar mă bucur de fiecare dată când văd că jucătorii de top nu rămân insensibili la problemele celor mici.

2. Turneul de la Indian Wells, cel mai bun al anului. Ca în fiecare an, a fost anunțat turneul anului în circuitele profesioniste. Iar această distincție a fost obținută de turneul de la Indian Wells, care a primit distincția pentru cel mai bun și mai bine organizat turneu atât la categoria Masters 1000, cât și la cea feminină, de Premier Mandatory. Dacă vreți să aflați care au fost cele mai bune turnee în acest an în funcție de valoarea premiilor, AICI aveți lista completă.

3. Turneul de la Wimbledon, evenimentul sportiv cu cea mai mare audiență în Marea Britanie. Ediția din acest an a competiției a strâns, în 14 zile, 494.000 de spectatori, cel mai mare numar de fani care au asistat la o întrecere sportivă în această țară în 2016. Turneul de tenis e urmat de Marele Premiu de Formula 1 al Marii Britanii, cu 327.000 de fani în trei zile, și de manifestările hipice de la Ascot, care au strâns, în cinci zile, 295.000 de spectatori.

CITEȘTE ȘI:  ȘTIRILE ZILEI, 1 noiembrie 2013: E oficial - Caroline Wozniacki l-a angajat ca antrenor pe Thomas Högstedt, fostul tehnician al Mariei Sharapova

4. S-a anunțat tenismenul anului în Spania și nu e Nadal! Au fost anunțați tenismenii anului în Spania. Iar aceștia nu sunt nici Rafael Nadal, nici Garbine Muguruza! Cel mai bun tenismen spaniol este Marc Lopez, iar cea mai bună jucătoare spaniolă a fost desemnată Lara Arruabarrena.5. Novak Djokovic va lucra doar cu Marian Vajda la începutul sezonului. Sârbul Novak Djokovic a anunțat că în primele luni ale anului 2017 va lucra doar cu Marian Vajda. Locul lui Boris Becker urmează să fie luat, așa cum am anunțat deja, de Nenad Zimonjic, dar acesta a cerut o păsuire de câteva luni, pentru a mai putea juca în circuitul de dublu. Evident, dacă rezultatelor vor fi bune, e de așteptat să amâne colaborarea cu Nole.

6. Juan Monaco s-a retras de la Australian Open. Tenismanul argentinian Juan Monaco, accidentat la încheietură, nu va participa la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului. Monaco, în vârstă de 32 de ani şi locul 65 mondial, va fi înlocuti pe tabloul principal de japonezul Yoshihito Nishioka (21 de ani, locul 100).

7. Suspendat pentru aranjare de meciuri, Marco Cecchinato revine în circuit. Italianul Marco Cecchinato, suspendat inițial pentru 12 luni din cauza aranjării de meciuri, a câștigat apelul, iar suspendarea i-a fost redusă. Așa că el va putea juca din prima săptămână a calendarului ATP, urmând să ia startul în calificările turneului de la Doha. Pentru că lupta împotriva corupției e una ”serioasă” în tenisul mondial, lui Cecchinato i-a fost ștearsă și amenda de 20.000 de euro! Așa că, practic, prin această decizie, s-a dat liber la aranjamente în tenis. Succes la pariuri, în condițiile astea…

CITEȘTE ȘI:  Știrile zilei, 25 noiembrie 2012: Nalbandian încă mai crede că Argentina poate câștiga Cupa Davis

loading…


Leave a Reply

Top