SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > ȘTIRILE ZILEI, 22 decembrie 2016: Premiile de la Australian Open s-au mărit cu 14%. Iată câți bani vor lua campionii

ȘTIRILE ZILEI, 22 decembrie 2016: Premiile de la Australian Open s-au mărit cu 14%. Iată câți bani vor lua campionii

novak djokovic trofeu australian open
novak djokovic trofeu australian open
Novak Djokovic e campionul băieților la Australian Open

Iată cele mai interesante știri din tenis din ultima perioadă.

1. Chirurgul care a operat-o pe Petra Kvitova a vorbit despre starea cehoaicei. Radek Kerble, chirurgul care a operat-o pe Petra Kvitova, a vorbit, într-o conferință de presă, despre starea jucătoarei. ”Probabil că nu va putea juca tenis în următoarele 6 luni. Este o rană serioasă și complexă. A trebuit să acționăm cu grijă maximă și foarte încet. Dar eu cred că va putea juca din nou tenis la cel mai înalt nivel”, a declarat medicul.

2. Mary Pierce va fi secundul lui Yannick Noah la echipa de Fed Cup a Franței. Federația Franceză de Tenis a decis să-și ia toate măsurile pentru ca în viitorul apropiat echipa de Fed Cup să cucerească trofeul. Pentru aceasta, după ce l-a numit pe Yannick Noah la conducerea echipei, a numit-o și pe Mary Pierce secundul lui. ”Voi avea același rol pe care îl are Cedric Pioline la echipa de Cupa Davis. Voi fi lângă Yannick la meciuri, dar în rest voi avea programul meu, separat”, a declarat Pierce.

3. S-au mărit premiile la Australian Open. Ediția 2017 a Australian Open va avea premii mai mari cu 14% decât până acum. Premiile totale vor fi de 34,8 milioane de euro, iar campionii vor lua câte 2,5 milioane de dolari! Prezența în primul rând asigură fiecărui jucător și jucătoare câte 34.800 de dolari, cu 30% mai mult ca anul trecut.

CITEȘTE ȘI:  ŞTIRILE ZILEI, 19 martie 2013: Ross Hutchins vrea să susţină lupta anti-cancer

4. Suspiciuni de meciuri trucate în Italia, Polonia și Rusia. Oamenii legii din Italia au continuat investigațiile referitoare la meciurile trucate din tenis și au găsit mai multe meciuri suspecte la turneele challenger de la Milano, Palermo și Florence Prato. De asemenea, s-au descoperit și ceva meciuri suspecte disputate în 2009, la turnee din Polonia și Rusia. Deocamdată nu au fost date mai multe detalii.5. Succesul lui Andy Murray a dublat numărul terenurilor acoperite din Scoția. Când un campion de talia lui Andy Murray provine din țara ta, atunci e normal să te aștepți la o explozie a jucătorilor de tenis. Așa se întâmplă acum în Scoția, acolo unde Federația de Tenis din această țară a decis să aloce fonduri astfel încât să dubleze numărul terenurilor de tenis acoperite din această țară. Astfel, de la 112 terenuri, câte sunt acum, se va ajunge la 225, grație unei investiții de 15 milioane de lire sterline.

6. Juan Martin del Potro ar putea lipsi de la Australian Open. Argentinianul Juan Martin Del Potro a declarat că probabil nu va fi într-o formă suficient de bună pentru a participa la Australian Open la începutul anului viitor. El a menţionat că este posibil să rateze şi primul tur al Cupei Davis, în care Argentina întâlneşte Italia. “Am nevoie să am pe cineva care să mă aducă într-o formă care să mă ţină tot anul. Mai este puţin până la Australian Open şi probabil nu voi reuşi să ating acel obiectiv. Ne gândim care este prioritatea”, a spus Del Potro. El a dus echipa Argentinei în urmă cu câteva săptămâni către câștigarea în premieră a Cupei Davis, așa că orice absență de la orice turneu i se iartă.

loading…


Leave a Reply

Top