SUNTETI AICI
ACASA > Andy Murray > ȘTIRILE ZILEI, 30 decembrie 2016: Novak Djokovic organizează pe 11 ianuarie o seară caritabilă de tenis la Melbourne

ȘTIRILE ZILEI, 30 decembrie 2016: Novak Djokovic organizează pe 11 ianuarie o seară caritabilă de tenis la Melbourne

Novak Djokovic pe arena Rod Laver din Melbourne

Iată cele mai interesante știri din ultimele zilei din tenisul mondial.

1. ”O seară cu Novak”, organizată pe 11 ianuarie. Novak Djokovic va organiza în 11 ianuarie 2017, pe arena Margaret Court, din Melbourne, o seară caritabilă de tenis în care va încerca să adune cât mai mulți bani pentru Fundația care îi poartă numele. El a mai organizat o astfel de gală și în 2015, atunci când printre participați s-au numărat Nadal sau Philippoussis. Acum, mai multe vedete ale sportului din Australia, din diferite sporturi, au confirmat participarea. Se vor disputa meciuri în formatul FAST4, acelasi care se va juca și în meciurile de dublu mixt de la Cupa Hopman. De asemenea, va performa și o parte a trupei Cirque de Soleil.

2. Juan Martin del Potro l-a învins de două ori pe David Ferrer. Argentinianul Juan Martin del Potro și spaniolul David Ferrer au disputat două meciuri demonstrative e 27 și 28 decembrie. Primul la Buenos Aires și al doilea la Mar del Plata. De fiecare dată s-a impus sud-americanul în două seturi. Al doilea meci a fost urmărit de 12.000 de oameni, asta ca să vedeți încă o dată cât este de iubit Del Potro în țara lui, că mi-e greu să cred că a venit lumea să-l vadă pe Ferrer. Acum, pentru Del Potro urmează o perioadă de pauză, el urmând să revină în competiții în luna februarie.


3. Andy Murray a început sezonul cu o înfrângere. Primul meci din sezonul 2017 al liderului mondial Andy Murray a început cu o înfrângere. E adevărat, la un turneu demonstrativ, la Abu Dhabi, dar tot înfrîngere se cheamă. Scoțianul a fost învins cu 7-6, 6-4 de David Goffin. Acesta va juca în finală contra spaniolului Rafael Nadal, care l-a învins pe Milos Raonic (6-1, 3-6, 6-3).
4. Organizatorii de la Auckland speră la Nadal, Djokovic sau Federer. Germanul Tommy Haas a cerut un wild-card organizatorilor turneului de la Auckland, programat în a doua săptămână a sezonului. Aceștia l-au refuzat deocamdată pe veteranul în vârstă de 39 de ani, deoarece, așa cum au declarat, speră ca vreunul dintre Federer, Nadal sau Djokovic să iasă devreme din turneele programate în prima săptămână și să ceară astfel un wild-card la Auckland. Chestii profesioniste…

5. Jeremy Chardy va fi antrenat de Nicolas Escude. Francezul Jeremy Chardy, ocupantul locului 69 în clasamentul mondial, are un nou antrenor. El va fi pregătit de compatriotul său, Nicolas Escude, fost jucător profesionist.

loading…


Leave a Reply

Top