SUNTETI AICI
ACASA > Novak Djokovic > ȘTIRILE ZILEI, 12 decembrie 2016: Novak Djokovic i-ar fi găsit înlocuitor lui Boris Becker

ȘTIRILE ZILEI, 12 decembrie 2016: Novak Djokovic i-ar fi găsit înlocuitor lui Boris Becker

novak djokovic
novak djokovic
Novak Djokovic

Iată cele mai interesante știri din lumea tenisului.

1. Novak Djokovic i-a găsit deja înlocuitor lui Boris Becker? Conform surselor ciate de presa sârbă, Novak Djokovic i-ar fi găsit înlocuitor lui Boris Becker, cel de care s-a despărțit la finalul sezoului. Cum Marian Vajda nu îl poate însoți pe fostul lider mondial în toate deplasările, al doilea antrenor al lui Nole va fi compatriotul lui, Nenad Zimonjic. Acesta are 40 de ani, dar e încă jucător activ la dublu, unde ocupă locul 61. El a fost lider mondial de dublu în 2008. Cei doi sunt buni prieteni, făcând pereche la Jocurile Olimpice de la Rio, din august.

2. Kyrgios a început să lucreze cu un psiholog. Australianul Nick Kyrgios spune că a început să lucreze cu un psiholog și că se simte mult mai relaxat de când face asta. El spune și că abia așteaptă să înceapă sezonul, dar la el nu se știe niciodată dacă vorbește sau nu serios.



3. Singapore Slammers a cucerit titlul la IPTL. Pentru a doua oară la rând, Singapore Slammers a cucerit titlul în IPTL. În finală, Slammers a învins cu scorul de 30-14, pe Indian Aces.

4. Andy Murray va juca și dublu la Doha. Așa cum se întâmplă în debutul sezonului, jucătorii de simplu apelează și la concursurile de dublu pentru a intra în formă. E și cazul lui Andy Murray, care va juca la dublu la Doha, alături de polonezul Mariusz Fyrstenberg.

5. David Nalbandian a câștigat o cursă de raliuri. Argentinianul Davis Nalbandian, reprofilat pilot de raliuri după retragerea din activitate, a câștigat o cursă destinată neprofesioniștilor, în Argentina. Victoria e memorabilă deoarece acum o lună el se făcuse praf cu mașina într-o altă cursă.

loading…


Leave a Reply

Top