SUNTETI AICI
ACASA > Competitii echipe > FOTO: Roger Federer a ajuns la Perth cu toți copiii. El va juca la Cupa Hopman

FOTO: Roger Federer a ajuns la Perth cu toți copiii. El va juca la Cupa Hopman

roger federer perth
roger federer perth
Roger Federer la sosirea in Perth pentru Hopman Cup

Mini-retragerea lui Roger Federer se apropie de final. El a ajuns la Perth, unde săptămâna viitoare va juca la Cupa Hopman.

De jumătate de an, fanii lui Roger Federer așteaptă clipa revenirii favoritului lor, iar acum aceasta e mai aproape ca niciodată. Fostul lider mondial va juca, după foarte mulți ani, în Cupa Hopman, o competiție mixtă pe echipe neoficială, adică fără puncte. Dar e un loc ideal pentru elvețian să-și facă revenirea, mai ales că e încărcat de amintiri pentru familia lui. În 2002, Roger Federer și Miroslava Vavrinec, actuala lui soție, au reprezentat împreună Elveția la aceeași competiție.Pentru că voiajul în Australia este unul de durată, terminându-se abia după finalul Australian Open, Roger a venit cu toată familia, adică inclusiv cu copiii. După cum vedeți mai jos, cei mici erau destul de obosiți la sosire, lucru normal după un zbor lung care a mai avut și întârziere.

Dacă vreți să-l revedeți la lucru pe Federer, azi la ora 17.00, ora locală, are primul antrenament. Intrarea e liberă, dar informația nu cred că vă ajută prea mult, eventual vă face sânge rău că nu sunteți acolo. Mai important e că va fi transmis live pe Internet, așa că veți putea să îl urmăriți acolo.

roger federer perth
Roger Federer a fost intervievat chiar pe aeroport
federer copii perth hopman cup
Copiii lui Federer erau foarte obositi dupa zborul lung

loading…


One thought on “FOTO: Roger Federer a ajuns la Perth cu toți copiii. El va juca la Cupa Hopman

Leave a Reply

Top