SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Mesajul Petrei Kvitova după ce a fost înjunghiată: ”Sunt norocoasă că sunt în viață”. Rana pare gravă

Mesajul Petrei Kvitova după ce a fost înjunghiată: ”Sunt norocoasă că sunt în viață”. Rana pare gravă

petra kvitova
petra kvitova
Petra Kvitova a fost taiata la mana stanga

Înjunghiată în propria casă de un hoț, Petra Kvitova a trecut peste șocul primelor ore și a putut comunica pe Twitter cu fanii.

Mesajul postat de jucătoarea situată pe locul 11 în clasamentul mondial are darul de a liniști pe toată lumea cu privire la starea ei – viața nu îi este în pericol – dar și de a-i neliniști pe iubitorii tenisului (rana la mîna stângă este gravă).AICI aflați ce i s-a întâmplat Petrei Kvitova.

“Am fost atacată în apartamentul meu de un individ cu un cuţit. Încercând să mă apăr, am fost rănită rău la mână. Sunt zdruncinată, dar norocoasă că sunt în viaţă. Rana este severă şi trebuie să consult medici, dar ştiţi că sunt puternică şi voi lupta cu asta”, a scris Kvitova pe contul ei de Twitter.

Apoi, tenismena a comunicat cu fanii și pe pagina de Facebook a echipei de Fed Cup a Cehiei: “Vă mulţumesc pentru mesaje şi pentru susţinere. Nu a fost plăcut ce mi s-a întâmplat, dar s-a terminat. Acum, medicii trebuie să vadă ce este cu mâna mea. Am încredere în ei cred că o să meargă bine, am parte de cel mai bun tratament. Răul este în spatele meu. Nu vă faceţi griji în privinţa mea”, a spus Petra Kvitova.

Ea ar fi trebuit să debuteze în noul sezon la Sydney, dar la cum se speculează în presa cehă, că ar fi vorba de o tăiere a tendonului mâinii stângi, nu cred că poate reveni pe teren mai devreme de sezonul de zgură. Nu sunt specialist, aș vrea să mă înșel, însă de regulă refacerea în astfel de cazuri – dacă actualul diagnostic este corect – este foarte greoaie.

loading…


CITEȘTE ȘI:  FOTO: Petra Kvitova le mulțumește fanilor pentru susținere

One thought on “Mesajul Petrei Kvitova după ce a fost înjunghiată: ”Sunt norocoasă că sunt în viață”. Rana pare gravă

Leave a Reply

Top