SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Horia Tecau > Obiectivul lui Horia Tecău pentru începutul lui 2017: ”Să cucerim titlul la Australian Open”

Obiectivul lui Horia Tecău pentru începutul lui 2017: ”Să cucerim titlul la Australian Open”

horia tecau gala tenisului romanesc
horia tecau gala tenisului romanesc
Horia Tecau, la Gala Tenisului Romanesc

Horia Tecău, premiat la Gala Tenisului Românesc pentru medalia de argint cucerită la Jocurile Olimpice alături de Florin Mergea, a vorbit cu ziariștii despre planurile pentru sezonul 2017, dar și pe cele pentru 2020.

”Anul 2017 vreau să-l dedic din nou parteneriatului cu Rojer. Am luat o pauză în acest an pentru mai multe meciuri cu Florin ca să ne îndeplinim acest vis olimpic. Partenerului meu bineînţeles că nu prea i-a convenit pentru că am jucat mai puţine turnee împreună. Au fost şi câteva accidentări în echipa noastră care ne-au tras în jos puţin. Aşa că pentru noi primul obiectiv este câştigarea turneului Australian Open. După aceea ne dorim să menţinem acest ritm, să câştigăm încă un turneu de Grand Slam. Suntem cu ochii pe Australian Open, pe Wimbledon, pe Turneul Campionilor şi să revenim la sfârşitul anului pe locul 1”, a declarat Tecău.

Românul a adăugat: “După acest final de an când am jucat mai puţin sunt foarte motivat şi entuziasmat de 2017. Am vorbit cu Rojer foarte mult în ultimele săptămâni şi ne dorim foarte mult să revenim în top. Am stat şi ne-am uitat la Turneul Campionilor şi am văzut echipe pe care le-am bătut. Iar ăsta este un lucru încurajator pentru noi, trebuie doar să rămânem bine fizic. Să nu avem accidentări şi să continuăm să luptăm ca până acum. Şi pentru că toată concentrarea noastră se va duce numai spre acest parteneriat sunt sigur că vom avea rezultate bune“, a mai spus tenismenul român.



Tecău priveşte cu încredere şi spre Jocurile Olimpice de la Tokyo, din 2020: “Voi vedea peste câţiva ani dacă acesta a fost cel mai bun an al meu. S-ar putea să fie cel mai bun al meu, acest succes olimpic să fie cea mai mare performanţă din carieră. Am rejucat acea finală în mintea mea de nenumărate ori, am acceptat-o, am plâns de fericire. Am fost unul dintre cele mai intense meciuri din cariera mea. A fost o medalie de argint care pentru noi s-a apropiat de aur. Ne dorim după ce am gustat această experienţă la Rio să participăm şi laTokyo şi să câştigăm din nou o medalie“, a încheiat Tecău.

Iată imagini cu Horia Tecău la premierea din cadrul Galei Tenisului Românesc.

loading…


Leave a Reply

Top