SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Ana Bogdan > Patru românce joacă la Shenzhen și Brisbane în prima zi a anului 2017. Iată programul meciurilor

Patru românce joacă la Shenzhen și Brisbane în prima zi a anului 2017. Iată programul meciurilor

antrenament sorana cirstea
antrenament sorana cirstea
Sorana Cirstea, la antrenamentul de la Shenzhen

Prima zi a anului 2017 va începe în forță pentru jucătoarele de tenis din România. Nu mai puțin de patru vor juca pe 1 ianuarie.

Prima va intra în concurs Monica Niculescu. Aceasta va deschide partidele de pe tabloul principal al turneului de la Shenzhen. A şaptea favorită va evolua, duminică, în primul meci de pe Arena Centrală, de la ora 05.00, ora României. Ea va juca împotriva chinezoaicei Kai-Lin.

Tot la Shenzhen, de la ora 8.00, ora României, Ana Bogdan va juca împotriva sârboaicei Nina Stojanovic pentru calificarea pe tabloul principal. Imediat după acest meci, va intra pe același teren Sorana Cîrstea, care va juca în primul tur al competiției contra slovacei Kristina Kucova .

AICI vedeți cine va transmite în România turneele WTA de la Shenzhen și Brisbane.La Brisbane, în primul tur va juca și Irina Begu. Ea va juca, în al treilea meci de pe terenul 1, contra rusoaicei Daria Kasatkina. Partida ar urma să înceapă în jurul orei 8.00, ora României.

loading…


CITEȘTE ȘI:  Fed Cup 2019: România şi-a aflat adversara din primul tur al Grupei Mondiale 1

Leave a Reply

Top