SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Petra Kvitova a fost operată 4 ore la mâna stângă. Care e starea ei și când va putea reveni

Petra Kvitova a fost operată 4 ore la mâna stângă. Care e starea ei și când va putea reveni

petra kvitova
petra kvitova
Petra Kvitova

Coșmarul continuă pentru Petra Kvitova. Ea a fost operată marți la mâna stângă și nu va putea reveni în turnee mai devreme de vară.

Conform comunicatului medicilor, Petra Kvitova, care a fost rănită marţi în propria locuinţă de un hoţ, a fost supusă unei intervenţii chirurgicale care a durat trei ore şi 45 de minute.a fost rănită la degetele mâinii stângi şi avea şi doi nervi afectaţi.

“Medicii au suturat tendoanele degetelor rănite. Mâna vas sta bandajată două zile, după care jucătoarea va purta o atelă timp de şase până la opt săptămâni. Rana este serioasă, dar chirurgul a explicat că Petra este tânără şi sănătoasă, astfel că nu există motive pentru ca ea să îşi încheie cariera”, a declarat Karel Tejkal, purtător de cuvânt al Petrei Kvitova.

Ceea ce nu a spus el, dar au dezvăluit cei de la WTA Insider, e că timp de trei luni ea nu are voie să țină nici un fel de greutate în mâna stângă. Adică, tradus, Petra, care e stângace, nu va putea pune mâna pe rachetă timp de trei luni. Așa că termenul de trei luni până la revenirea în competiții vehiculat de presa franceză, în special, este unul nu doar prea optimist, ci chiar nerealist. Mi-aș dori să greșesc eu, dar în mod normal, până în iulie nu are cum, fizic, să revină pe teren, oricât și-ar dori.Petra Kvitova, dublă câştigătoare a turneului de la Wimbledon, a fost atacată, marţi dimineaţă, în propria locuinţă de un hoţ, care a rănit-o la mână cu un cuţit. Atacul a avut loc în jurul orei locale 08.20, în apartamentul sportivei din apropierea centrului oraşului Prostejov. Atacatorul a rănit-o cu un cuţit pe Kvitova la mâna stângă, mâna cu care ea joacă.

CITEȘTE ȘI:  FOTO: Petra Kvitova le mulțumește fanilor pentru susținere

AICI puteți citi primele declarații ale Petrei Kvitova după incident.

Potrivit presei locale, agresorul s-ar fi prezentat drept angajat al unei companii de electricitate şi ar fi intrat în apartamentul sportivei spunând că doreşte să citescă indexul contorului.

Agresorul a reuşit să fugă, dar poliţia a făcut publice semnalmentele lui: o persoană slabă, înaltă de aproximativ 1,8 metri înălţime, cu ochi căprui şi în vârstă de circa 35 de ani.

loading…


One thought on “Petra Kvitova a fost operată 4 ore la mâna stângă. Care e starea ei și când va putea reveni

Leave a Reply

Top