SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Roger Federer s-a retras de la IPTL. E a treia retragere majoră după Rafael Nadal și Serena Wiliams

Roger Federer s-a retras de la IPTL. E a treia retragere majoră după Rafael Nadal și Serena Wiliams

roger federer melbourne australian open
roger federer melbourne australian open
Roger Federer

Turneul indian de meciuri demonstrative pe bani mulți numit IPTL se apropie de final. Vedetele se retrag una după alta și nu ar fi exclus ca aceasta să fie ultima ediție a competiției organizate de Mahesh Bhupathi.

După retragerile lui Rafael Nadal, a Serenei Williams si a Eugeniei Bouchard, azi a anunțat și Roger Federer că nu va mai participa. Reprezentanții lui au lăsat să se înțeleagă că nu au ajuns la un numitor comun cu organizatorii din punct de vedere al banilor. De altfel, elvețianul nici nu era pe lista celor care confirmaseră oficial, tocmai din cauza acestor neînțelegeri, pe care toată lumea le-ar fi dorit rezolvate.

Mahesh Bhupathi, organizatorul competiției a confirmat neoficial problemele financiare, spunând că speră ca totul să se schimbe în viitor.

loading…


Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close