SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Serena Williams S-A LOGODIT cu Alexis Ohanian, co-fondator Reddit. Se căsătoresc în 2017?

Serena Williams S-A LOGODIT cu Alexis Ohanian, co-fondator Reddit. Se căsătoresc în 2017?

serena williams logodnic ohanian
serena williams logodnic ohanian
Serena Williams si Ohanian, in singura fotografie facuta impreuna, de Halloween

O veste frumoasă din tenisul feminin: americanca Serena Williams, locul 2 mondial, se va căsători cu Alexis Ohanian, unul dintre fondatorii site-ului Reddit.

Logodna a fost anunțată de fostul lider mondial într-un mod original: sub forma unui poem pe site-ul Reddit, deținut de cel care i-a devenit logodnic. “În genunchi, a spus patru cuvinte şi eu am spus Da“, a scris Serena Williams pe Reddit, afirmând că cererea a avut loc la Roma, unde s-au cunoscut.

Viitorul mire a publicat acest poem şi o poză cu el în genunchi, însoţită de comentariul: “Ea a spus Da”.

anunt logodna serena williams ohanian
Ohanian a anuntat logodna prin acest anunt

Data căsătoriei nu a fost anunţaţă, dar e de presupus că nunta va avea loc în 2017. Logodna celor doi a luat prin surprindere lumea sportului. Nu că Serena, care e una dintre cele mai pozitive persoane din sport, nu ar avea voie să se căsătorească, dar nimeni nu a știut nimic despre legătura lor. Singura fotografie împreună a celor doi a fost făcută de Halloween și a fost postată de Serena pe contul ei de Instagram. O vedeți în deschiderea acestui material.La 35 de ani, Serena are 71 de titluri WTA, din care 22 de Grand Slam. Sportiva a câştigat pentru 81 de milioane de dolari de la debutul la profesionişti în 197. În septembrie, ea a pierdut locul 1 WTA în faţa germanei Angelique Kerber, după 188 de săptămâni de supremație.

loading…


One thought on “Serena Williams S-A LOGODIT cu Alexis Ohanian, co-fondator Reddit. Se căsătoresc în 2017?

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close