SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Simona Halep, pentru presa australiană: ”Am avut cea mai dură pregătire din carieră. Sunt capabilă să câștig un Grand Slam”

Simona Halep, pentru presa australiană: ”Am avut cea mai dură pregătire din carieră. Sunt capabilă să câștig un Grand Slam”

simona halep darren cahill antrenament australia adelaide
simona halep darren cahill antrenament australia adelaide
Simona Halep si Darren Cahill, la antrenament in Adelaide (foto: oursportinglifesa.com.au)

Aflată de două săptămâni la Adelaide, unde pregătește noul sezon, Simona Halep a fost vizitată la ședința de pregătire de ieri de reporterul unui site australian de sport, oursportinglifea.com.au. Evident, românca a vorbit despre cum decurge colaborarea cu Darren Cahill, despre ce așteptări are de la sezonul 2017 și despre multe altele. Iată, în continuare, ce a declarat jucătoarea noastră în acest interviu.

Cred că este un lucru foarte bun că am decis să mă antrenez pentru Australian Open în aceleași condiții ca la Melbourne”, a început Simona. Ea a recunoscut că acest lucru o va ajuta foarte mult în încercarea de a obține primul titlu cu adevărat important al carierei: ”Simt că antrenamentele de aici mă vor ajuta, am avut o perioadă foarte bună aici și cu siguranță mă voi întoarce să mă pregătesc aici pe viitor”.

După cum recunoaște jucătoarea noastră, antrenamentele au decurs foarte bine, simțindu-se cel mai bine dintre toate începuturile de sezon de până acum: ”Am lucrat cu adevărat tare în această perioadă de pregătire. Cred că a fost cea mai dură pregătire din viața mea. Darren a fost în țara mea pentru câteva săptămâni și ne-am antrenat din greu, apoi am venit aici. Nu am avut pauze, ceea ce e foarte bine, deoarece în trecut am avut accidentări care m-au silit să stau mai mult acasă, dar acum mă simt gata să încep sezonul și să fac meciuri bune”.Jucătoarea de 25 de ani crede că de când lucrează cu Cahill, adică de doi ani, totul s-a schimbat pentru ea. ”Mi-a arătat că sunt capabilă să câștig un titlu de Grand Slam. Ne-am pregătit foarte bine cu scopul de a ajunge să cuceresc un trofeu de Grand Slam, așa că acesta este principalul meu obiectiv. Dar știți că în tenis nu se știe știe niciodată. Eu îmi văd de treabă și mă antrenez din greu zilnic, iar el îmi dă încrederea că sunt puternică pe teren”, a mai spus Simona Halep.

Revenind la Australian Open, care va începe peste doar trei săptămâni și care reprezintă primul examen mare al anului pentru Simona, ea a recunoscut că îi place totul la acest turneu: ”Îmi plac terenurile, îmi place vremea, așa că abia aștept să înceapă sezonul pentru a da tot ce pot pe teren. Mă simt mai bine pregătită ca anul trecut, așa că sper ca anul acesta să am rezultate mai bune ca în sezoanele trecute”, a încheiat Simona Halep.

La rândul său, Darren Cahill a declarat că Simona încă nu și-a atins potențialul maxim. ”Cred că a avut un an 2016 bun, deși nu a fost unul excepțional. Cred că oricine  termină anul în Top 5 în lume este în stare să cucerească titluri de Grand Slam. Ea a avut șanse mari anul acesta la Wimbledon și US Open, unde s-a oprit de fiecare dată în sferturi, dar având șanse de calificare de fiecare dată, așa că următorul pas este să o facem să concretizeze aceste șanse. Asta vrem să maximizăm în turneele de Grand Slam”, a mai declarat Darren Cahill.

loading…


One thought on “Simona Halep, pentru presa australiană: ”Am avut cea mai dură pregătire din carieră. Sunt capabilă să câștig un Grand Slam”

Leave a Reply

Top