SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Foto > Top 5 fotografii cu Sorana Cîrstea și Ana Ivanovic

Top 5 fotografii cu Sorana Cîrstea și Ana Ivanovic

sorana pre wimbledon party ana ivanovic
sorana pre wimbledon party ana ivanovic
Sorana Cirstea si Ana Ivanovic inainte de pre Wimbledon party 2014

Retragerea Anei Ivanovic din circuitul WTA, chiar dacă așteptată, date fiind prestațiile sârboaicei în ultimul an, a lăsat un gol imens în sufletul Soranei Cîrstea, una dintre cele mai bune prietene ale Anei din circuit.

În 2013, Sorana vorbea despre prietenia ei cu Ana ca despre ceva cu totul special. Ele s-au cunoscut prin 2009, iar de atunci erau nedespărțite dacă jucau la același turneu. “Suntem ca două surori. De fapt, ne-am descoperit destul de târziu una pe alta, eu aveam, cred, 19 ani, iar ea 22. În 2009 am început să ne antrenăm împreună datorită programului Adidas, şi atunci am interacţionat. Ne-am dat seama că avem aceleaşi valori, acelaşi fel de a privi viaţa, acelaşi background, familii şi educaţie similare. Acum, fiindcă suntem atît de asemănătoare, uneori nici nu mai trebuie să vorbim, ştim deja cum ne simţim. E bine să ai pe cineva apropiat în circuit, pe cineva care e aproape ca din familia ta, pentru că petrecem atât de mult timp la turnee”, declara Sorana Cîrstea pentru Tennis Grandstand.

Iată în continuare cele mai frumoase cinci imagini cu Sorana și cu Ana în timpul diverselor ocazii în care au fost împreună în diverse momente ale carierei.

sorana cirstea ana ivanovic miami
Sorana Cirstea si Ana Ivanovic, la Miami, anul acesta
Sorana Cirstea Ana Ivanovic Doha
Sorana Cirstea si Ana Ivanovic la Doha, in 2014

Sorana si Ana in drum spre terenuri, la Necker Cup
Sorana Cirstea si Ana Ivanovic la Roland Garros, in 2013
Sorana si Ana la o prezentare de moda in 2010, la Miami
loading…


CITEȘTE ȘI:  Sorana Cîrstea şi Ana Ivanovic s-au revăzut la Chicago (FOTOGALERIE)

Leave a Reply

Top