SUNTETI AICI
ACASA > Competitii echipe > 13.000 de spectatori l-au aplaudat pe Roger Federer la revenire, la Cupa Hopman

13.000 de spectatori l-au aplaudat pe Roger Federer la revenire, la Cupa Hopman

roger federer cupa hopman
roger federer cupa hopman
Roger Federer a avut o intrare de vedeta adevarata la Cupa Hopman

Prezența lui Roger Federer scoate din impas orice turneu. Organizatorii Cupei Hopman simt chiar pe pielea lor acest lucru.

Nu mai puțin de 13.000 de oameni, un adevărat record, au asistat la revenirea într-un meci semi-oficial a lui Roger Federer. E semi-oficial pentru că această competiție e mai mult una demonstrativă, dar tot meci de revenire se cheamă.

În prima sa partidă după 178 de zile, Federer l-a învins cu scorul de 6-3, 6-4 pe britanicul Dustin Brown. Federer (35 de ani) nu a mai jucat niciun meci de la semifinala de la Wimbledon pierdută în faţa canadianului Milos Raonic. La 26 iulie, el a anunţat că are nevoie de odihnă după operaţia de menisc de la genunchiul stâng suferită la începutul anului. ”Nu vroiam ca totul să se termine după o lovitură în baie, așa că mă bucur foarte mult că am revenit. Mi-era dor de această atmosferă unică, de acest sentiment unic, pe care nu îl poți avea decât pe terenul de tenis”, a declarat după meci fostul lider mondial.Echipa Elveției, din care mai face parte și Belinda Bencic – care are acum exact aceeași vârstă pe care o avea Federer în 2001, când a câștigat Cupa Hopman – a câștigat meciul cu Marea Britanie.

loading…


Leave a Reply

Top