SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Alexandra Dulgheru > Alexandra Dulgheru, a treia victorie după revenirea în activitate

Alexandra Dulgheru, a treia victorie după revenirea în activitate

dulgheru alexandra tenis
dulgheru alexandra tenis
Alexandra Dulgheru

Alexandra Dulgheru a revenit în această săptămână în activitate după operaţia la genuchi suferită pe 13 iulie 2016. Ea a ajuns în sferturile de finală ale turneului ITF de 15.000 de dolari de la Hammamet (Tunisia).

Alexandra Dulgheru, a patra favorită şi poziţia 356 în ierarhia mondială, a învins-o, în turul doi, cu scorul de 6-3, 7-6 (4), după o oră şi 55 de minute, pe românca Georgia Andreea Crăciun, jucătoare venită din calificări şi poziţia 893 în ierarhia mondială. Următoarea adversară va fi franţuzoaica Josephine Boualem, cap de serie numărul 8. Până acum, Alexandra a câștigat 3 meciuri,ea pornind din calificări, unde a jucat direct în turul decisiv.

În sferturile de finală s-a calificat şi principala favorită, Cristina Dinu, locul 270 WTA. Ea a învins-o, în turul doi, cu scorul de 6-3, 7-6 (5), după două ore şi 11 minute, pe Katharina Gerlach (Germania). În sferturile de finală, ea va juca împotriva venezuelencei Andrea Gamiz.

loading…


One thought on “Alexandra Dulgheru, a treia victorie după revenirea în activitate

  1. de la 3-3 a mers hotarata spre SF – n-ar fi o zona pentru nivelul ei, dar trebuie sa-si faca mana si sa ajunga la o forma care sa-i dea incredere deplina ! cine nu si-ar dori cateva titluri bune in ITF, care pot aduce glorie – sunt si jucatoare foarte bune la aceste turnee !
    cand apar unele rezultate surpriza in WTA , ar trebui privit retrospectiv la ITF ! unele fac pasul definitiv, altele oscileaza si fac surprize in ambele categorii (Torro-Flor) !

Leave a Reply

Top