SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Australian Open > Australian Open 2017: Serena Williams a cucerit titlul și a intrat în istorie cu 23 de trofee de Grand Slam!

Australian Open 2017: Serena Williams a cucerit titlul și a intrat în istorie cu 23 de trofee de Grand Slam!

serena williams bucurie
serena williams bucurie
Serena Williams a cucerit un nou trofeu

Finala surorilor de la Australian Open 2017 nu a lăsat loc de surprize. Favorita s-a impus în două seturi și a intrat definitiv în istorie, în cazul în care mai avea nevoie de o confirmare a valorii. Numele ei? Serena Williams, desigur.

Serena Williams este noua campioană la Australian Open, după ce a învins-o în finală cu scorul de 6-4, 6-4 pe sora ei, Venus Williams. În urma acestei victorii, Serena Williams a cucerit al 23-lea titlu de Grand Slam din carieră, stabilind un nou record în Era Open.

De asemenea, devine prima jucătoare din lume care cucerește de câte șapte ori trofeul la două turnee de Grand Slam. Acestea sunt Australian Open și Wimbledon.

De asemenea, victoria de la Melbourne o readuce pe americancă pe primul loc în clasamentul mondial care i se potrivește ca o mănușă.

loading…


One thought on “Australian Open 2017: Serena Williams a cucerit titlul și a intrat în istorie cu 23 de trofee de Grand Slam!

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close