SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Australian Open > Australian Open 2017: Simona Halep, Irina Begu, Monica Niculescu, Sorana Cîrstea și Patricia Țig și-au aflat adversarele!

Australian Open 2017: Simona Halep, Irina Begu, Monica Niculescu, Sorana Cîrstea și Patricia Țig și-au aflat adversarele!

australian open antrenament simona halep
australian open antrenament simona halep
Simona Halep

La Melbourne a avut loc în această dimineață tragerea la sorți a meciurilor din primul tur al Australian Open. Astfel, toate cele cinci românce de pe tablou și-au aflat adversarele.

Simona Halep, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 4, va evolua în primul tur cu americanca Shelby Rogers, locul 57 WTA. Românca a fot repartizată pe jumătatea de tablou a liderului WTA, germana Angelique Kerber.

Halep şi Rogers au mai jucat o dată, în 2015, la US Open, când românca a câştigat cu 6-2, 6-3. În turul secund, Halep ar urma să joace contra învingătoarei dintre Ashley Barty (Australia) și Annika Beck (Germania).

Cele mai periculoase adversare de pe sfertul de tablou al Simonei sunt Svetlana Kuznetsova, locul 9 WTA şi cap de serie numărul 8, cu care ar juca în sferturi, campioana olimpică Monica Puig, Elina Svitolina sau Venus Williams.

Irina Begu, cap de serie numărul 27,, va avea un meci dificil în primul tur, contra Iaroslavei Shvedova, care e antrenată de Victor Ioniță. Va fi a treia întâlnire dintre cele două, scorul fiind 1-1. În turul al treilea, Begu ar urma să joace contra lui Kerber. Până atunci, în turul secund ar urma să o întâlnească pe Krystina Pliskova sau Viktorija Golubic.

Monica Niculescu, recenta finalistă de la Hobart, a fost repartizată pe jumătatea de tablou a Serenei Williams și va juca în primul tur contra unei jucătoare din calificări. Apoi, în turul secund, ar putea să o întâlnească pe favorita 5, Karolina Pliskova/

Sorana Cîrstea va juca la revenirea la Australian Open contra rusoaicei Irina Kromaceva, pe care o va întâlni în premieră. În turul secund, Sorana ar putea juca împotriva Carlei Suarez Navarro, cap de serie 10, sau a Janei Cepelova.



Cea de-a cincea româncă acceptată pe tabloul principal, Patricia Ţig, va debuta contra campioanei olimpice, Monica Puig. Va fi, de asemenea, o întâlnire în premieră. În turul secund, Patricia ar urma să joace contra unei jucătoare din calificări sau a australiencei Destanee Ajava.

loading…


Leave a Reply

Top