SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Foto > FOTO: Intâlnire surprinzătoare pentru Marius Copil la Bangkok. Românul va debuta luni în sezonul 2017.

FOTO: Intâlnire surprinzătoare pentru Marius Copil la Bangkok. Românul va debuta luni în sezonul 2017.

marius copil ion ion tiriac
Marius Copil a fost vizitat de Ion Ion Tiriac

Marius Copil, cel mai bine clasat jucător român al momentului, va începe sezonul 2017 în Thailanda, la Bangkok. El va debuta luni în concurs. Dar până la ora primului meci oficial din acest an, el a primit o vizită a unui prieten celebru.

Marius Copil este al treilea favorit al turneului challenger de la Bangkok, competiție dotată cu premii totale de 50.000 de dolari. El va debuta în noul sezon chiar luni, atunci când are programate meciuri atât la simplu cât și la dublu.

Prima dată va juca la simplu, în jurul orei 7.00, ora României. El îl va întâlni pe thailandezul Warit Sornbutnark, care a intrat pe tabloul principal grație unui wild card și care nu ar trebui să-i pună probleme.Apoi, după ora 10.30, va juca și în primul tur de dublu, unde face pereche cu estonianul Jurgen Zopp. Adversarii lor sunt thailandezii Burapharitta/ Tanasugarn.

După cum vă spuneam Marius Copil a avut parte de o vizită surpriză la Bangkok în ultima zi a anului trecut. E vorba de Ion Ion Țiriac, fiul lui Ion Țiriac. Acesta se afla în vacanță la Bangkok alături de familie și cum e prieten bun cu Marius, ca de altfel cu toți jucătorii români, cu care de multe ori joacă tenis, padel sau squash, a trecut să-l salute.

loading…


Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close