FOTO: Serena Williams și prima fotografie cu inelul de logodnă și logodnicul, Alexis Ohanian

serena williams inel alexis ohanian

Serena Williams si Alexis Ohanian, dupa cererea in casatorie

Serena Williams s-a logodit lasfârșitul anului trecut și vestea a fost una care a luat în surprindere pe toată lumea. Acum, începe să se lămurească misterul.

Serena Williams a surprins pe toată lumea când a recunoscut că a acceptat o cerere în căsătorie. Mai ales că în afara apropiaților și a super-fanilor, cam nimeni nu știa că ea are o legătură cu Alexis Ohanian, unul dintre cofondatorii Reddit.

Acum, după ce a ajuns la Melbourne, pentru a se pregăti pentru Australian Open, Serena Williams a postat pe Instagram o fotografie din noaptea cea mare, când a spus ”Da”. S-a întâmplat la… Roma, deși amândoi sunt americani.

Ea a povestit și cum s-a petrecut totul: ”Am ajuns acasă. Un pic cam târziu. Cineva avea un bagaj făcut pentru mine. Și un bilet aștepta. Destinația: Roma. Înapoi unde stelele noastre s-au ciocnit pentru prima dată. Acum cercul este complet. La aceeași masă unde l-am întâlnit din întâmplare. Era apoi jos în genunchi. A rostit cele patru cuvinte și eu am spus ”Da””, a explicat Serena.

Nu pot decât să le urez să fie fericiți și să posteze mii de poze de la nuntă.

About Andrei Constantinescu