SUNTETI AICI
ACASA > Ultimele știri din tenis > Foto > FOTO: Serena Williams și prima fotografie cu inelul de logodnă și logodnicul, Alexis Ohanian

FOTO: Serena Williams și prima fotografie cu inelul de logodnă și logodnicul, Alexis Ohanian

serena williams inel alexis ohanian
serena williams inel alexis ohanian
Serena Williams si Alexis Ohanian, dupa cererea in casatorie

Serena Williams s-a logodit lasfârșitul anului trecut și vestea a fost una care a luat în surprindere pe toată lumea. Acum, începe să se lămurească misterul.

Serena Williams a surprins pe toată lumea când a recunoscut că a acceptat o cerere în căsătorie. Mai ales că în afara apropiaților și a super-fanilor, cam nimeni nu știa că ea are o legătură cu Alexis Ohanian, unul dintre cofondatorii Reddit.

Acum, după ce a ajuns la Melbourne, pentru a se pregăti pentru Australian Open, Serena Williams a postat pe Instagram o fotografie din noaptea cea mare, când a spus ”Da”. S-a întâmplat la… Roma, deși amândoi sunt americani.

Ea a povestit și cum s-a petrecut totul: ”Am ajuns acasă. Un pic cam târziu. Cineva avea un bagaj făcut pentru mine. Și un bilet aștepta. Destinația: Roma. Înapoi unde stelele noastre s-au ciocnit pentru prima dată. Acum cercul este complet. La aceeași masă unde l-am întâlnit din întâmplare. Era apoi jos în genunchi. A rostit cele patru cuvinte și eu am spus ”Da””, a explicat Serena.

Nu pot decât să le urez să fie fericiți și să posteze mii de poze de la nuntă.

Leave a Reply

Top