SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Foto > FOTOGALERIE: Eugenie Bouchard a fost pe plaja Bondi din Sydney, după care s-a antrenat cu Irina Begu

FOTOGALERIE: Eugenie Bouchard a fost pe plaja Bondi din Sydney, după care s-a antrenat cu Irina Begu

Eugenie Bouchard bondi beach sydney
Eugenie Bouchard bondi beach sydney
Eugenie Bouchard, pe plaja Bondi, sub amenintarea norilor

Canadianca Eugenie Bouchard este o atracție pentru toți organizatorii de turnee, care profită la maximum de pe urma prezenței fostei finaliste de la Wimbledon.

Cum șansele ca ea să stea mult într-un turneu sunt – obiectiv vorbind – reduse, atunci acțiunile promoționale care o au în prim-plan pe Bouchard sunt programate imediat după sosirea canadiencei în localitate.

Așadar, la aproape 12 ore după sosirea în Sydney, Eugenie a fost scoasă de organizatorii turneului pe celebra plajă Bondi. Acolo, ea a făcut cunoștință cu câțiva salvamari și a făcut fotografiile regulamentare, pe care le vedeți mai jos. Nu a stat mult, că oricum începea ploaia, programul calificărilor fiind puțin amânat din această cauză.

Apoi, după-amiază, Bouchard s-a întors la tenis, fiind partenera de antrenament a Irinei Begu. Vedeți mai jos o imagine cu Irina în timpul acestei sesiuni de pregătire, fotografie postată pe pagina de Twitter a turneului.

irina begu sydney antrenament bouchard
Irina Begu s-a antrenat la Sydney cu Bouchard

[portfolio_slideshow id=80495]

loading…


Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close